Skip to Content
20 jaar EDUGO kleurt 3de editie EDUGO Run

20 jaar EDUGO kleurt 3de editie EDUGO Run

Feesteditie verwacht 1000 deelnemers

Op vrijdag 1 juni staat de derde editie van de EDUGO Run op het programma. De Run is een organisatie van de EDUGO Scholengroep. Dit jaar vindt de Run plaats in het jubileumjaar van 20 jaar EDUGO en zijn er extra festiviteiten opgenomen. Zo is er voor de allereerste keer een tijdsregistratie en beloven de organisatoren een verrassend parcours. Nog in het kader van 20 jaar EDUGO wordt ook ‘de 20 van EDUGO’ georganiseerd, een loop waarbij vier leden van één team samen 20 km afleggen.

Parcours
De Run start aan de dreef tussen campus De Toren en de EDUGO Arena. Vandaar loopt het parcours langs de verschillende campussen van EDUGO in Oostakker. Iedereen kan deelnemen aan een van de drie loopafstanden: 1,5km, 5km of 10km. Naar aanleiding van 20 jaar EDUGO is er een nieuwe categorie ‘de 20 van EDUGO’ ingevoerd: een team van vier lopers kan samen 20km afleggen (elk 5km). De school doet een warme oproep om origineel en ludiek aan de start te komen en zo kans te maken op sporthorloges voor het hele team!

Opbrengst
De opbrengst van de Run gaat naar het Breënsfonds[1]. Zo onderstreept de scholengroep andermaal dat het belangrijk is dat alle leerlingen dezelfde kansen krijgen op de verschillende EDUGO scholen.

Praktisch
Inschrijven via https://www.edugo.be/algemeen/edugo/edugorun/ tot en met 30 mei. Daginschrijvingen zijn eveneens mogelijk, zolang de capaciteit het toelaat. Om 18u vindt de kids run plaats (1,5km). De 5km start om 18u30 en om 18u45 gaat de 10km van start.

Inschrijven kost 3 euro voor EDUGO-leerlingen. Kennissen en vriendjes betalen – net als volwassenen - 5 euro. Voorinschrijvers ontvangen een mooi T-shirt, zolang de voorraad strekt. Wie als team inschrijft voor de 20km, betaalt 12 euro per team (enkel via voorinschrijving!). Wie de dag zelf nog wil inschrijven, betaalt 2 euro extra. Aanmelden aan de balie in de EDUGO Arena.

[1]

Het Breënsfonds vzw werd meer dan 50 jaar geleden opgericht. Het doel was om leerlingen die hun studies niet konden betalen, financieel te helpen. Sindsdien is het Breënsfonds zonder één enkele onderbreking actief gebleven. Alle leerlingen uit de EDUGO Scholengroep kunnen er indien nodig beroep op doen.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi