Basware besteedt Scan en Capture-diensten uit aan Xerox

Basware besteedt Scan en Capture-diensten uit aan Xerox

Basware heeft een wereldwijde managed service-overeenkomst met Xerox afgesloten. De samenwerking stelt beide partijen in staat hun sterke punten te gebruiken en samen nog meer waarde te creëren.

Vesa Tykkyläinen, Chief Executive Officer bij Basware, over de beklonken samenwerking: "Ik ben meer dan tevreden dat deze outsourcingovereenkomst met Xerox is gesloten. Door deze samenwerking hebben we onze activiteiten vereenvoudigd en is onze focus, overeenkomstig met onze strategie, verbeterd. We zijn nu in een betere positie om onze cloudgroei te versnellen en een sterk partnerecosysteem rond Basware te bouwen. De samenwerking met Xerox is een natuurlijke en strategische match. Onze core business ligt bij e-invoicing, terwijl Xerox voor het scannen en vastleggen dé aangewezen partij is.”

Xerox beheert Basware's scan- en capture-services in meer dan 28 landen en biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor honderden klanten van Basware wereldwijd die met een digitale vertaalslag bezig zijn en papieren en e-mailfacturen dienen te verwerken.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi