Basware breidt 100% zichtbaarheid uit naar de toekomst met uitgavenanalyses

Basware breidt 100% zichtbaarheid uit naar de toekomst met uitgavenanalyses

Basware introduceert ‘committed spend analytics’, de meest recente innovatie binnen Basware Analytics voor volledige zichtbaarheid in alle open uitgaven, ongeacht de bron. Uitgavenanalyses omvatten een overzicht van 100% van (in)directe uitgaven op basis van inkooporders, betalingsplannen en niet-PO-facturen, die een goed beeld geven van gedane als toekomstige uitgaven.

"De snelle groei van digitalisering en globalisering brengt een steeds grotere vraag naar data-based inzichten, en met name rond uitgaven. Normaal gesproken richten organisaties zich op het geld dat is uitgegeven, maar met uitgavenanalyses kunnen ze nu alle open uitgaven inzien die zich in de toekomst voordoen”, zegt Dany De Budt, country manager bij Basware. “Uitgavenanalyses bieden zichtbaarheid voor alle open PO's en niet-PO-facturen, inclusief extern zakelijke documenten, in één overzichtelijke weergave.”

Committed spend analytics meten het niveau van de uitgaven op basis van zakelijke documenten - zoals inkooporders, betalingsplannen en niet-PO-facturen - en voorspellen ook wanneer de uitgaven naar verwachting worden gerealiseerd. Nauwkeurigheidslevels verbeteren naarmate afzonderlijke documenten worden verwerkt en het totale aantal verwerkte documenten toeneemt.

Het volledige overzicht van alle open uitgaven biedt waardevolle inzichten voor de afdelingen Finance en Inkoop die zij kunnen gebruiken bij het analyseren van de cashflowbehoeften en het nemen van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

“Door een helicopter view van alle uitgaven en de mogelijkheid om een ​​gedetailleerd niveau in te vullen, is dit een krachtige samenwerkingstool”, zei De Budt. “Omdat iedereen naar dezelfde cijfers kijkt en gemeenschappelijke targets probeert na te streven, kunnen organisaties overstappen van de conventionele uitgavenanalyse naar een meer strategische operationele en tactische uitgavenoptimalisatie.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi