Basware Connect: #Superfinance Mind versus Machine

Basware Connect: #Superfinance Mind versus Machine

Dinsdag 18 september in Puurs

Machine Learning en Predictive Analytics zullen de toekomst van Finance & Procurement verder vormgeven. Gaat het zover dat machines het werk van mensen zullen overnemen? Of zien we eerder een partnership tussen Mind & Machine met 'the best of both worlds' als standaard?

Basware gaat dieper in op deze supertrend, maar laat ook gastsprekers en klanten aan het woord.

Afspraak op 18 September 2018!

Na de networking lunch laat Basware verschillende experts aan het woord. Zij vertellen de deelnemers meer over de manier waarop #Superfinance de toekomst van Procurement en Finance zal beïnvloeden.

Basware geeft ook een duidelijk overzicht van waar het bedrijf voor staat en hoe zij een bedrijf future-proof kunnen maken.

Tenslotte worden twee ervaringen van klanten gedeeld. Zij leggen haarfijn uit met welke bottlenecks ze in hun dagdagelijkse werkomgeving te maken hadden en hoe ze deze konden verhelpen. Ze vertellen bovendien hoe de toekomst er voor deze bedrijven verder gaat uitzien.

De locatie is niet zomaar gekozen want afsluiten doet Basware met een vrijblijvend brouwerijbezoek. Bijpraten kan dus met een lekker hapje en een bijpassend drankje.

Overtuigd? Schrijf dan vandaag nog in! De volledige agenda is raad te plegen via volgende link.

Networking Lunch + Registratie - vanaf 11.30 uur

Basware biedt de deelnemers graag een walking lunch aan, bij een smakelijk hapje en drankje krijgt iedereen de kans om kennis te maken met alle aanwezigen en de eigen experten.

Welcome - Dany De Budt - om 12.45 uur

Dany zal kort terugblikken op 2017 en de topics die tijdens Connect 2017 werden aangehaald, dit zal het beginput vormen voor Connect 2018.

External Keynote - Randall Van Poelvoorde & Pepper - om 13.00

Randall geeft een overzicht over de impact van technologie, hij bespreek de ontwikkelingen op het vlak van AI en de rol van mensen in deze snel-evoluerende maatschappij.

Basware Keynote - Lauri Palokangas - om 13.30

Lauri -beter gekend als Lapa- doet een uiteenzetting over hoe de combinatie van het menselijke brein en robotica de ultieme samenwerking zullen vormen om een digitale transformatie succesvol te maken. Ook de toekomst van Finance & Procurement rollen zal hierdoor bepaald worden.

Basware in 30’ – Jeroen Maes - om 14.00

We duiken dieper in op hoe Basware in deze digitale transformatie meerwaarde kan bieden en geven een kort overzicht van onze oplossingen.

Customer case: Boels – Rob van der Hagen - om 14.30

Hoofd Crediteurenadministratie Boels – Rob van der Hagen- zal kort schetsen welke bottlenecks in het factuurverwerkingsproces zij ervaarden, waarom ze voor Basware Alusta kozen en wat de toekomst nog meer voor hen te bieden heeft. Nadien wordt tijd voorzien voor interactieve Q&A met de aanwezigen.

Koffiepauze - van 15.00 tot 15.30

End-to-end Source-to-Pay: van theorie naar praktijk – Ruben Slagmulder & Jeroen Rozeboom

Ruben en Jeroen zullen het volledige Soure-to-Pay proces opsplitsen en in-depth doorlopen en voorzien van de nodige demo’s.

Korte Koffiepauze - van 17.00 tot ‚Äč17.15 

Customer Case: Europabank – Stijn Verstraeten - om 17.15 

Wrap up Connect 2018 – Dany De Budt - om 17.45

We sluiten de sessies af met een korte samenvatting van de dag en geven een korte preview van wat 2019 in petto heeft.

Closing drink met fingerfood & optioneel: Brouwerijbezoek - vanaf 18.00 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi