Basware en TriFinance sluiten partnership voor gespecialiseerd aanbod op vlak van Procure-to-Pay diensten

Basware en TriFinance sluiten partnership voor gespecialiseerd aanbod op vlak van Procure-to-Pay diensten

Basware en TriFinance Belgium hebben een partnership gesloten voor samenwerking op het vlak van een e-procurement dienstenaanbod. Door hun complementariteit kunnen beide bedrijven sterke, pragmatische oplossingen bieden op het vlak van Procure-to-Pay. De samenwerking start in België en wordt later uitgebreid naar Nederland en Duitsland.

Procesoptimalisatie

De concrete samenwerking tussen Basware en TriFinance verloopt via de TriFinance Blue Chip Boutique CFO Services,  een van de advisory units gespecialiseerd in risk management, procesoptimalisatie en transformatie.

Basware is een sterke global player,’ zegt CFO Services Client Partner Filip Ceulemans. ‘In projecten waar wij het Procure-to-Pay proces bij klanten optimaliseren, is de Basware-technologie een waardevolle add-on op onze procesverbetering. De keuze voor Basware past in onze strategie om voor de optimalisatie van businessprocessen structureel samen te werken met technologiepartners.’

Bedoeling van het partnership is onder meer dat bestaande klanten voordeel halen uit de kruisbestuivingen tussen beide bedrijven. Zo kan Basware TriFinance introduceren voor meer conceptuele omkadering en pragmatisch advies. Voor Basware geldt dan weer dat de nieuwe samenwerking belangrijke schaalvergroting kan meebrengen, omdat TriFinance de Basware-oplossingen rond procurement meeneemt in business cases, onder andere die waar vendor selection aan de hand van RFQ de norm is.

Optimale eindoplossing

Uiteraard kunnen ook totaal nieuwe projecten gezamenlijk worden aangepakt om klanten een op maat gemaakte totaaloplossing aan te bieden. De eindklant krijgt dan een optimale eindoplossing die zowel de SaaS-diensten van Basware omvat maar ook de hele omkadering van TriFinance, van consulting, change management, business optimalisatie enzovoort.

Dany De Budt, country manager bij Basware Benelux: “De diensten van Basware en TriFinance zijn bijzonder complementair met een enorme toegevoegde waarde voor de eindklanten. Met TriFinance hebben we een uitstekende partij gevonden die over een belangrijk netwerk beschikt. Eindklanten zullen hier vast en zeker munt uitslaan aangezien ze op bijkomende service en expertise kunnen rekenen.

Basware’s e-procurement oplossing is de meest geavanceerde oplossing op de markt. Dankzij Basware is het mogelijk om 100% gebruikersacceptatie te bereiken en het volledige inkoopproces te automatiseren, van catalogusbeheer tot orderaanvraag tot en met snelle goedkeuringsworkflows, levering van bestellingen, ontvangst van goederen, uitgavenanalyses en meer.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi