Basware en Xerox bundelen krachten in wereldwijde Managed Services-deal

Basware en Xerox bundelen krachten in wereldwijde Managed Services-deal

Xerox voert Scan- & Capture-diensten uit in meer dan 28 landen en ondersteunt klanten in hun digitale transformatietraject

Basware heeft Xerox geselecteerd voor het uitvoeren van haar Scan- en capture-activiteiten voor 24 miljoen facturen per jaar in meer dan 28 landen. De samenwerking is een snelle en kosteneffectieve oplossing voor meer dan 400 wereldwijde Basware-klanten die papieren en e-mailfacturen dienen te verwerken als onderdeel van hun digitaliseringsproces.

Door de samenwerking tussen Xerox en Basware krijgen klanten van beide organisaties toegang tot 's werelds grootste e-invoicingnetwerk en de beste Scan- & Capture-oplossing van Xerox.

Vesa Tykkyläinen, Chief Executive Officer van Basware, over de samenwerking: "We willen klanten helpen bij het vereenvoudigen van hun activiteiten, een slimmer uitgavenbeleid en het digitaliseren van hun inkoopprocessen. Deze samenwerking is een ander sterk voorbeeld van hoe we de operationele focus vergroten en onze strategie uitvoeren. Onze focus is nadrukkelijk gericht op ‘de cloud’ en het opbouwen van een schaalbare wereldwijde onderneming. We hebben Xerox geselecteerd omdat ze de allerbeste technologie en service leveren op het gebied van documentregistratie, meertalige mogelijkheden hebben en ook onze waarden delen voor het opbouwen van een sterk partnerecosysteem."

"De gebundelde krachten van Basware en Xerox brengen onze belofte tot het realiseren van de digitale transformatie tot leven," vult Hervé Tessler aan, President International Operations bij Xerox. "Basware en Xerox streven dezelfde doelstellingen na door de beste diensten aan hun klanten te leveren en de groei van klanten te ondersteunen door middel van innovatie."

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi