Basware erkend als ‘Visionary’ in Gartner’s Magic Quadrant

Basware erkend als ‘Visionary’ in Gartner’s Magic Quadrant

Basware is als Visionary erkend in de Gartner’s Magic Quadrant Procure-to-Pay (P2P) Suites1. Als Visionary begrijp je waar de markt naartoe gaat of heb je een visie om de markt te veranderen.

Basware kreeg erkenning voor zijn ondersteuning voor de automatisering en betalingen van Accounts Payable. Hierbij wordt gebruikgemaakt van op kunstmatige intelligentie gebaseerde processen om het matchen, coderen en routeren van facturen te automatiseren.

Gartner identificeerde Basware’s ecosysteem als een sterk punt, dankzij vooraf ingestelde belastingmechanismen, scanning, datadiensten en B2B-marktplaatsen. Basware viel ook op door de oplossing geschikt te maken voor wereldwijde klanten, met datacenters in de cloud en support in de grote regio's van de wereld. Tevens is er ondersteuning in 26 talen en is e-facturerencompliance in bijna 60 landen van toepassing.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi