Basware introduceert dashboard ‘Spend Insights’ voor aanbevelingen rondom uitgaven en kostenbesparingen

Basware introduceert dashboard ‘Spend Insights’ voor aanbevelingen rondom uitgaven en kostenbesparingen

Gegevens omvatten directe, indirecte, PO en niet-PO-uitgaven

Basware heeft twee features aan zijn Analytics-oplossing toegevoegd: een nieuw, visueel Spend Insights-dashboard en een nieuwe functionaliteit om de analyse van betalingsprestaties mogelijk te maken.

Het Spend Insights-dashboard biedt een overzicht van de volledige uitgaven van een organisatie - direct, indirect, PO en niet-PO - en doet aanbevelingen voor voorgestelde acties. Deze zijn ontworpen om inkoopafdelingen te helpen met het identificeren van mogelijke besparingen. De functie voor betalingsprestaties omvat nu de betalingsstatus en gerelateerde details, waardoor de financiële afdeling met leveranciers kan samenwerken om de datakwaliteit te verbeteren, naast het proces voor het indienen van facturen.

"Gezien de recente algemene financiële onzekerheden is bestedingsconsolidatie een van de belangrijkste strategieën voor organisaties", zegt Dany De Budt, country manager bij Basware Benelux. “Maar voordat ze onnodige kosten gaan besparen, willen organisaties precies weten waaraan ze hun geld uitgeven. En dat is waar het Spend Insights-dashboard voor dient. Het dashboard is gebouwd op de ruggengraat van Basware's vermogen om 100% van de facturen van een organisatie vast te leggen en zo 100% zichtbaarheid van de uitgaven te bieden. Het dashboard is revolutionair omdat het deze volledige zichtbaarheid op een geautomatiseerde manier aanbiedt. Hierdoor kunnen organisaties effectievere, op gegevens gebaseerde beslissingen nemen."

Het Spend Insights-dashboard presenteert data in een nieuwe, vereenvoudigde gebruikersinterface die een logische stroom naar het gegevensverhaal van een organisatie mogelijk maakt; het biedt in slechts enkele klikken gedetailleerde gegevens, zoals inzicht in geautoriseerde en contractgerelateerde uitgaven. Naast het faciliteren van een meer intuïtieve bestedingsanalyse, introduceert het dashboard ook dynamische, datagestuurde aanbevelingen. Het belicht niet alleen de drijfveren voor de belangrijkste bestedingen van een organisatie, maar biedt ook aanbevelingen over welke acties ze kunnen ondernemen om hun leveranciersbestand te optimaliseren en risico's te minimaliseren.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi