Basware introduceert enablement services voor het onboarden van leveranciers

Basware introduceert enablement services voor het onboarden van leveranciers

Basware heeft nieuwe enablement servicesgeïntroduceerd voor supplier onboarding. Hierdoor kunnen klanten onder meer op efficiënte wijze onboarding-campagnes voor leveranciers uitvoeren en leveranciersrelaties verbeteren.

“Enablement services helpen onze klanten om leveranciers sneller aan boord te krijgen. Voor onze klanten betekent dit minder manuele werkzaamheden, betere afstemming van facturen en hun mogelijkheid om op tijd te betalen vanwege snellere levering en verwerking van facturen. Stuk voor stuk belangrijke elementen bij het behalen van besparingen en een betere kwaliteit van AP-factuurverwerking,” aldus Dany De Budt, country manager bij Basware.

Basware biedt enablement services in drie servicepakketten:

  • Starter: het gratis pakket met nieuwe en verbeterde onboarding-tools en instructies voor het uitvoeren van onboarding-campagnes voor leveranciers.
  • Value: omvat de gratis tools en Basware supplier enablement specialist services. Samen met Basware creëert de klant een enablement-plan met doelen en doelstellingen voor leveranciersbetrokkenheid. Basware’s specialisten adviseren klanten over de beste werkwijzen en manieren om succesvolle onboarding-campagnes uit te voeren.
  • Premium: omvat Starter en Value én klanten krijgen een Basware enablement specialist om mee te werken met de onboarding. Premium stelt multinationale bedrijven in staat om de digitalisering van AP holistisch te benaderen wanneer de experts van Basware hen helpen bij het navigeren op verschillende marktpraktijken, lokale voorschriften en andere uitdagingen van supplier onboarding op wereldwijde schaal. Het programma begint altijd met een gezamenlijke workshop. De lengte van het programma kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren, afhankelijk van de huidige situatie van de klant en de programmadoelstellingen.

Voor de Value- en Premium-pakketten heeft Basware een speciaal enablement team onder customer support die met de klanten samenwerkt. Nogmaals De Budt: “Met de hulp van enablement services kunnen klanten hun leveranciersbetrekkingen sneller bereiken en profiteren van de efficiëntie die digitalisering biedt.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi