Basware introduceert nieuwe Analytics-dashboards voor betaalplannen

Basware introduceert nieuwe Analytics-dashboards voor betaalplannen

Basware heeft verbeteringen doorgevoerd voor het visualiseren van data die aan betaalplannen zijn gerelateerd. Op deze manier kunnen gebruikers het meeste uit de functionaliteit halen binnen Basware's Purchase-to-Pay-oplossing. Met deze nieuwe dashboards kunnen klanten high-level trends zien en details over betaalplannen bekijken.

Kevin Kamau, Product Manager van P2P Analytics bij Basware, zegt: "Het verkrijgen van inzicht in facturen zonder PO-nummer is een uitdaging voor veel organisaties. Ongeveer 30% van deze ‘niet-PO-facturen’ worden maandelijks, tweemaandelijks of tweewekelijks herhaald. Door het gebruik van betaalplannen is het mogelijk deze wederkerige niet-PO-facturen te automatiseren en in dat uitgavengebied inzicht te krijgen. De nieuwe analytische dashboards stellen klanten in staat de betaalplannen te optimaliseren en de automatisering van de crediteurenadministratie nog meer uit te breiden.”

In Basware's Purchase-to-Pay-oplossing kunnen gebruikers in relatie tot betaalplannen twee dashboards bekijken:

Payment Plan Summary-dashboard stelt gebruikers in staat om snel de actieve betaalplannen te bekijken die ze hebben bij verschillende leveranciers, hoeveel geld wordt besteed via betaalplannen, hoeveel geld wordt gematcht aan betaalplannen en hoeveel er nog over is.

Payment Plan Compliance-dashboard geeft inzicht in waarom facturen die aan een betaalplan zijn gekoppeld, niet overeenkomen. Dit dashboard biedt weergaven om te voorkomen dat een betaalplan faalt en dat het correct is geconfigureerd om zo over- of onderbetaling te voorkomen.

De nieuwe analyse van betaalplannen introduceert ook een nieuw dashboardconcept. Met Example Dashboard kunnen rapporten worden aangepast om analyses te verbeteren en beter inzicht te krijgen. Gebruikers kunnen nu de template-ready dashboards aanpassen, opslaan en dan organisatiebreed delen.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi