Basware introduceert SmartOrders om facturen in PDF-formaat per e-mail te sturen

Basware introduceert SmartOrders om facturen in PDF-formaat per e-mail te sturen

Vereenvoudigt de elektronische levering en automatisering van bestellingen

Basware heeft een gemakkelijke manier gelanceerd voor afnemers om elektronische inkooporders (PO's) naar leveranciers te sturen. De nieuwe SmartOrders-service bevordert de samenwerking tussen afnemer en leverancier in het inkoopproces via actiegerichte e-mails.

"Inkooporders worden nog steeds uitgewisseld tussen afnemers en leveranciers in verschillende formaten - waaronder e-mail, fax of telefoon - die vervolgens handmatig ingevoerd en verwerkt moeten worden. Dit leidt tot hogere kosten en inefficiënties aan beide zijden. Met de nieuwe SmartOrders-service kunnen klanten vervelende papieren en handmatige processen elimineren," legt Dany De Budt, Country Manager België en Nederland voor Basware, uit.

Aan de hand van de SmartOrders-functionaliteit kunnen afnemers PO's in PDF-formaat naar hun leveranciers verzenden met behulp van actiegerichte e-mails en kunnen leveranciers de PO's per e-mail ontvangen. Leveranciers hoeven zich niet te registreren of aan te melden om deze dienst te gebruiken, waardoor de acceptatie aanzienlijk wordt verhoogd. Leveranciers hebben dan de mogelijkheid om antwoorden te verzenden en de PO's om te zetten in facturen, waardoor verdere automatisering mogelijk is. Dat leidt dan weer tot kostenbesparingen, efficiencyverhoging, zichtbaarheid, controle en betere datakwaliteit.

SmartOrders maakt deel uit van de uitgebreide e-Orders for Buyers-services van Basware. Die laat afnemers toe om elektronische PO’s op verschillende manieren naar hun leveranciers te sturen - via de Basware Portal, het netwerk, EDI en nu in PDF-formaat per e-mail wanneer ze gebruik maken van de nieuwe SmartOrders functie.

De dienst e-Orders for Buyers is eenvoudig en schaalbaar en biedt verschillende voordelen:

  • Kostenbesparing door de eliminatie van papier en handmatige processen
  • Verbeterde efficiëntie door de automatisering van de communicatie tussen afnemers en leveranciers
  • Verbeterde zichtbaarheid en controle over PO's
  • Verbeterde gegevenskwaliteit en nauwkeurigheid, wat resulteert in minder verkeerde leveringen

Klik hier voor meer informatie over e-Orders for Buyers.

20190516 SmartOrders NL.docx 45 KB
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications

 

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi