Basware verbetert de inkoopoplossing en past de interface aan voor verschillende gebruikerstypes

Basware verbetert de inkoopoplossing en past de interface aan voor verschillende gebruikerstypes

Biedt verder 100% gebruikersacceptatie voor 100% zichtbaarheid van uitgaven

Basware heeft een nieuwe versie van Basware Purchase geïntroduceerd om klanten te helpen de gebruikersacceptatie te vergroten, 100% zichtbaarheid van hun uitgaven te verkrijgen en hun rendement op investeringen te maximaliseren. Deze verbeterde versie voegt twee nieuwe niveaus van gebruikerstoegang toe - vereenvoudigd en beperkt - specifiek ontworpen voor eindgebruikers die geen inkoopprofessionals zijn en de oplossing mogelijks slechts zelden gebruiken. Elke gebruikerscategorie krijgt een op maat gemaakte ervaring die intuïtief en eenvoudig is.

“Het is van cruciaal belang dat bedrijven het hun werknemers zo gemakkelijk mogelijk maken om goederen en diensten te kopen via hun inkooptool”, zegt Dany De Budt, Country Manager bij Basware. “Hoe relevanter en geschikter de tool en ervaring is voor verschillende gebruikerstypes, hoe groter de kans dat de gebruikers het systeem zullen gebruiken en zich zullen houden aan het aankoopbeleid en -proces van het bedrijf. Zonder 100% gebruikersacceptatie missen bedrijven de mogelijkheid om volledige zichtbaarheid van de uitgaven te verkrijgen, omdat eerder abnormale transacties niet kunnen worden gevolgd. Aan de andere kant kan 100% zichtbaarheid van uitgaven een aanzienlijk concurrentievoordeel zijn. Daartoe hebben we binnen onze elektronische inkoopoplossing extra toegangsniveaus voor gebruikers toegevoegd.”

Basware Purchase heeft ook vereenvoudigd hoe toevallige gebruikers door het systeem navigeren voor hun inkoopbehoeften. Toevallige gebruikers zijn eindgebruikers die niet vaak producten en diensten moeten bestellen en als zodanig niet altijd vertrouwd zijn met, of behoefte hebben aan, alle beschikbare functionaliteit. Met de nieuwe vereenvoudigde inkoopfunctionaliteit kunnen ze artikelen uit elk kanaal aanvragen, goedkeuring krijgen en de artikelen veel gemakkelijker ontvangen, waardoor de gebruikersacceptatie verder wordt gestimuleerd.

Beperkte inkoopfunctionaliteit daarentegen is gericht op aannemers en onderaannemers, die geen werknemers van Basware-klanten zijn, maar toch artikelen moeten kopen. Het grootste voordeel van beperkte inkoop is dat zelfs deze gebruikers dezelfde voorkeurskanalen kunnen doorlopen als werknemers, maar dat ze geen prijsinformatie kunnen zien in elk stadium van het aankoopproces.

Met deze nieuwe functionaliteit stelt Basware klanten in staat om bestedingsuitgaven te verminderen en 100% gebruikersacceptatie te stimuleren voor 100% zichtbaarheid van uitgaven, terwijl tegelijkertijd de door de onderneming onderhandelde en vertrouwelijke leveranciersprijsafspraken worden beschermd.

Bezoek onze blog voor meer informatie over deze verbeteringen.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi