Big Hair: Seppe Smits knipt zijn haar tijdens de Race for the Cure

Big Hair: Seppe Smits knipt zijn haar tijdens de Race for the Cure

Knipbeurt om 10u15 op het podium van de RFTC in Antwerpen

Minstens 25 cm: zoveel gaat op 30 september van het haar van onze bekendste Belgische snowboarder Seppe Smits. Na 2 jaar sparen doneert hij zijn haar aan het Geef om Haar Fonds van Think Pink, dat lotgenoten die het financieel moeilijk hebben steunt bij de aankoop van een pruik.

Je haar verliezen is voor veel lotgenoten een van de pijnlijkste aspecten van hun behandeling. Een pruik kan een tijdelijke oplossing zijn, waardoor niet altijd en overal aan jou te zien is dat je een kankerbehandeling krijgt. Hen wil Seppe Smits met zijn gift een hart onder de riem steken.

Een staart als steun

Het Geef om Haar Fonds viert samen met de Race for the Cure Antwerpen zijn tiende verjaardag. Het principe is hetzelfde gebleven: mensen doneren een staart aan het fonds. Daarmee kan Think Pink € 200 steun bieden voor de aankoop van een pruik aan lotgenoten die het financieel moeilijk hebben. Zij kunnen daarvoor terecht bij de sociale dienst van hun ziekenhuis, dat het formulier invult en aan Think Pink bezorgt.

Een doel dat ook snowboarder Seppe Smits op deze manier graag steunt. Zijn haar wordt geknipt om 10.15 u. op het podium van de Race for the Cure Antwerpen op Linkeroever.

Samen in actie tegen borstkanker

De Race for the Cure is een loop- en wandelevenement waaraan iedereen, ongeacht zijn/haar sportief niveau, kan deelnemen dankzij de haalbare afstanden: 6 km lopen of 3 km wandelen. Het doel is niet om als eerste de finish te bereiken, maar om lotgenoten centraal te plaatsen en samen de schouders onder de strijd tegen borstkanker te zetten.

De Race for the Cure werd voor het eerst georganiseerd door de Amerikaanse borstkankercampagne Susan G. Komen in 1983 in Dallas. Ondertussen vinden wereldwijd meer dan 150 edities plaats die meer dan 1 miljoen mensen verenigen: lotgenoten in een roze T-shirt, de mensen om hen heen in een wit T-shirt. Overal is het een dag waarop lotgenoten die strijden en streden tegen borstkanker het leven vieren en hun entourage of sympathisanten deelnemen om steun te betuigen. Samen staan ze stil bij lotgenoten die er niet meer zijn.

Alle info over de Race for the Cure vind je op think-pink.be/raceforthecure.

Contacteer ons
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi