Blijf lekker fris tijdens zwoele zomerdagen

Blijf lekker fris tijdens zwoele zomerdagen

Odlo's Ceramicool zorgt ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestaties kan leveren

Voor warme dagen heeft Odlo een absolute nieuwigheid op de markt gebracht. Deze tijd van het jaar hebben sporters meer nood aan een afkoelend effect. Met Ceramicool zorgt Odlo ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestaties kan leveren. 

Ceramicool is uniek omdat het een actief afkoelende technologie gebruikt. Uit tests blijkt dat Ceramicool de huid actief tot één graad Celsius afkoelt. Het afkoelende effect wordt op drie niveaus gerealiseerd. Het Ceramicool-garen is superlicht en bevat bovendien een speciale vezel die piepkleine luchtkanalen vormt en zo de afvoer van overtollige lichaamswarmte bevordert. In het garen zijn ook keramiekpartikels verwerkt. Dat zijn bijzonder goede warmtegeleiders die extra ondersteuning bieden voor het afvoeren van overtollige warmte. De Ceramicool-technologie is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

De Ceramicool Seamless-modellen zijn volledig uit Ceramicool-garen gemaakt en bekoren door de naadloos met elkaar verbonden functionele zones en een bijzonder hoge UV-bescherming, UPF 30+. De Ceramicool Pro-modellen combineren Ceramicool-garen en intelligente mesh-inzetstukken en hebben een UPF 25+. Bij de Ceramicool Styles wordt de Ceramicool-technologie alleen gebruikt voor gevoelige lichaamsdelen zoals oksels, hals en rug. Die modellen hebben een UPF 20+.

Het Ceramicool-garen heeft een natuurlijk antibacterieel effect. In de modellen die volgens het laagjesprincipe zijn gemaakt en waarin Ceramicool is verwerkt, is ook de beroemde ‘Effect by Odlo’-technologie geïntegreerd. Details in de print, gebaseerd op ijskristallen, geven de kledingstukken een frisse look. De Ceramicool-lijn is ontworpen voor sporters en is verkrijgbaar als shirt, T-shirt, singlet en als boxer respectievelijk panty. Daarnaast bieden alle modellen ook een optimaal ademend effect en voelen ze zacht aan.

De collectie voor deze zomer pakt ook uit met de bekende EVOLUTION Blackcomb-lijn. De modieuze zomervariant, Blackcomb Light, staat voor lichtheid en veelzijdige bewegingsvrijheid. Bij de vrouwenmodellen is het design van het jacquardpatroon geïnspireerd door veren, bij de mannenmodellen door luchtwervelingen. De trendy en superfunctionele baselayer kan als sportondergoed en ook als shirt worden gedragen. Net zoals vroeger zijn alle Styles gedeeltelijk met gerecycled PES-materiaal gemaakt en de naadloos ingewerkte ventilatiezones zorgen voor een optimale temperatuurregeling.

De zomercollectie 2017 van de lijn Sports Underwear / Baselayer is te koop in de winkel en op Odlo.com.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi