Borstkankerpatiënten lopen samen Antwerp 10 Miles

Borstkankerpatiënten lopen samen Antwerp 10 Miles

Uitgebreid voorbereidingstraject met Think Pink en Anita

Met en na borstkanker kun je meer dan je denkt. Dat is voor het tweede jaar op rij het uitgangspunt van de Anita’s, een groep lotgenoten en buddy’s die zich onder professionele begeleiding voorbereidt op de AG Antwerp 10 Miles & Marathon. “Bewegen tijdens of na een borstkankerbehandeling hélpt,” onderstreept Think Pink-voorzitter Heidi Vansevenant. “En lopen is een heel toegankelijke sport. Maar opnieuw sporten nadat je lichaam zo veel meegemaakt heeft, is niet vanzelfsprekend. Daarom zijn we erg trots op dit Anita-project.”

De naam “Anita” komt niet uit de lucht gevallen. Het project, dat lotgenoten en hun buddy’s voorbereidt op de AG Antwerp 10 Miles & Marathon op 28 april 2019, mag rekenen op de steun van Think Pink-partner Anita. Dankzij hen kan de nationale borstkankercampagne gratis een uitgebreid voorbereidingstraject aanbieden, met training op maat. “Met aangepaste professionele training, loopkledij een sportbeha op maat verschijnen ze perfect voorbereid aan de start in april, met een betere gezondheid en nieuwe geloof in hun lichaam”, vult Heidi Vansevenant aan.

Lotgenoten en buddy’s welkom!

Wil jij na jouw borstkankerdiagnose opnieuw sporten? Weet je niet hoe je dat verantwoord aanpakt en ben je op zoek naar de geknipte begeleiding? Dan nodigen we je uit om een van de Anita’s van 2019 te worden.

Sta jij op sportieve wijze graag een Anita bij om samen deze uitdaging tot een goed einde te brengen? Of loop je graag symbolisch mee als buddy tijdens de AG Antwerp 10 Miles & Marathon om alle Anita’s een hart onder de riem te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Een eerste kick-offmeeting met training is voorzien op zaterdag 23 november om 14 u. in recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas, maar instappen in het project kan zeker later nog. Daarna vindt de wekelijkse gratis training afwisselend in Beveren en Deurne plaats.

Benieuwd wat het Anita-project vorig jaar betekende voor de deelnemende lotgenoten? Ontdek hier hoe het voorbereidingstraject vorig jaar verliep en hoe ze het er vanaf brachten tijdens de AG Antwerp 10 Miles & Marathon. Voor alle info over het project en inschrijving kun je terecht op think-pink.be en op info@runforthink-pink.be.

Contacteer ons
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi