Bulgarije als extra land toegevoegd aan de DKV BOX EUROPE

Bulgarije als extra land toegevoegd aan de DKV BOX EUROPE

DKV breidt tolbetalingsmogelijkheden in Bulgarije uit

Vanaf nu kunnen DKV-klanten de tol in Bulgarije ook via hun DKV BOX EUROPE betalen. De route-gerelateerde tickets zijn nog steeds eenvoudig online te bestellen via het bestelformulier van de exploitanten van de tolheffingssystemen of via de mobiele app. Daarnaast zijn de klantgegevens, voertuiggegevens en vaak gebruikte routes beschikbaar in het klantenportaal van DKV. De DKV BOX EUROPE is de perfecte oplossing voor zowel klanten die zelden als voor klanten die regelmatig door Bulgarije rijden.

"In Bulgarije biedt DKV al tolbetaling aan in samenwerking met de nationale exploitant van de tolheffingssystemen. We zijn trots dat we onze klanten een aanvullende mogelijkheid kunnen bieden om de Bulgaarse tol te betalen met onze DKV BOX EUROPE", aldus Jérôme Lejeune, Managing Director Tol bij DKV. Bulgarije heeft onlangs een nieuw satelliettolsysteem ingevoerd voor alle autosnelwegen en nationale wegen. In Bulgarije zijn alle voertuig tolplichtig.

De tolheffing is afhankelijk van het aantal afgelegde kilometers, de emissieklasse, het aantal assen, het gewicht van het voertuig, de vrachtwagen of bus en de wegcategorie. Bulgarije wordt beschouwd als een belangrijk doorvoerland tussen Midden-Europa en het Midden-Oosten. Verschillende pan-Europese vervoerscorridors lopen door de Balkanstaat aan de Zwarte Zee.

Hiermee is de DKV BOX EUROPE beschikbaar in België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, Spanje én Bulgarije, naast de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi