Comfortabel en mooi in de sportschool

Comfortabel en mooi in de sportschool

Nadat Odlo afgelopen zomer de Training-categorie op de markt bracht, is het trots om een volledig nieuwe collectie voor de lente/zomer 2018 te lanceren. Naast CERAMICOOL MOTION is er nu ook de MAIA-lijn die ervoor zorgt dat je altijd en overal actief kunt zijn. Sporten terwijl je er steeds goed uitziet en je goed in je vel voelt, een droom van elke vrouw!

De MAIA-lijn werd speciaal voor vrouwen op de markt gebracht, gekenmerkt door haar specifieke kenmerken: loose fit en het patroon met kleurschakering.

De MAIA Cropped Baselayer Top is perfect om als laagje te dragen dankzij de loose fit, de verstelbare onderkant en de inzetten van netstof aan de schouders. Het topje is gemaakt van een technische vezelmix en bevat Odlo’s antigeur effect “EFFECT by Odlo”.  

De MAIA Seamless Tights overtuigen dankzij een hogere tailleband voor optimaal comfort en een iconisch vlinderpatroon. Het materiaal is zowel bijzonder compact als elastisch en biedt dus de best mogelijk ondersteuning tijdens het trainen. Als kers op de taart is het ook nog eens bijzonder comfortabel. In het ingestikte zakje aan de binnenkant van de broek kun je tijdens het trainen kleine items bewaren.

Adviesprijzen MAIA:

Damesshirt: € 45

Damesbroek: € 60

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi