Daniëlle Meulenberg benoemd tot Vice-Chair CompTIA in de Benelux

Daniëlle Meulenberg benoemd tot Vice-Chair CompTIA in de Benelux

Daniëlle Meulenberg is benoemd tot Vice-Chair van de CompTIA Benelux Community. Voor deze aanstelling nam zij reeds deel in de Executive Board van deze van origine non-profit Amerikaanse organisatie die onder andere certificeringen uitreikt voor productonafhankelijke IT-vaardigheden met als doel het verbeteren van de (wereldwijde) IT-industrie.

"Naast het uitreiken van certificeringen geeft CompTIA ook trainingen en organiseren we geregeld netwerkbijeenkomsten met als doel de kennis van en over IT-technologie te vergroten", aldus Meulenberg die als kersverse Vice-Chair veel zal samenwerken met onder meer Jos Hageman, voorzitter van CompTIA in de Benelux.

"CompTIA is écht een begrip in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, en het bestuur in de Benelux is er alles aan gelegen om CompTIA binnen de IT-gemeenschap in België, Nederland en Luxemburg meer ruchtbaarheid te geven en op die manier velen aan ons te binden”, aldus Meulenberg. “Iedereen in de Benelux kan lid worden van CompTIA: wanneer je affiniteit hebt met groeien binnen de IT-sector heten we iedereen van harte welkom."

In haar dagelijkse activiteiten werkt Meulenberg bij Sophos Nederland als Channel Account Manager MSP voor de West-Europese markt. Hier is zij het aanspreekpunt voor Sophos-resellers die Managed Services aan klanten aanbieden.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi