DKV benoemt Marco van Kalleveen tot Chief Executive Officer

DKV benoemt Marco van Kalleveen tot Chief Executive Officer

DKV MOBILITY SERVICES Group ("DKV”), een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, heeft Marco van Kalleveen (50) tot Chief Executive Officer benoemd, per 1 april 2019. Van Kalleveen vervangt de heer Alexander Hufnagl, die zal aftreden van de raad van bestuur op 1 april 2019 na 15 jaar aan het roer te hebben gestaan.  Het was zijn eigen keuze om af te treden, na wederzijds goedvinden van de aandeelhouders en met grote dankbaarheid voor de prestaties van Alexander Hufnagl. Hij heeft een beslissende rol gespeeld bij de ontwikkeling van DKV tot een van de toonaangevende dienstverleners in zijn sector in Europa.

Als nieuwe CEO van DKV zal Van Kalleveen in het bijzonder verantwoordelijk zijn voor marktontwikkeling en strategie. Samen met de andere leden van de raad van bestuur zal hij werken aan de ontwikkeling van DKV in het kader van zijn succesvolle groeistrategie. Bijzondere nadruk zal liggen op de verdere digitalisering van het bedrijfsmodel en de uitbreiding van de dienstenportfolio.

Van Kalleveen heeft uitgebreide internationale managementervaring en bewezen expertise in de mobiliteits- en logistieke sector. Recentelijk was Marco van Kalleveen Chief Operating Officer en lid van de raad van bestuur van LeasePlan, een van 's werelds meest toonaangevende autoleasebedrijven. Voordien was hij bestuurslid van TNT Express, de (voorheen) wereldwijde koeriers- en expressprovider. Hij begon zijn carrière als management consultant bij McKinsey & Company, waar hij in 2004 partner werd. Marco van Kalleveen studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft een MBA van Harvard Business School. Hij is getrouwd en heeft één dochter.
 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi