DKV benoemt Peter Meier tot nieuwe CFO

DKV benoemt Peter Meier tot nieuwe CFO

Afkomstig van HERE Technologies / jarenlange ervaring als CFO bij wereldwijde bedrijven

DKV Euro Service, een van Europa’s toonaangevende B2B mobility service providers, benoemt Peter Meier per 2 januari 2020 als nieuwe Chief Financial Officer (CFO) benoemd. Meier is de opvolger van Dr. Werner Grünewald, die het bedrijf per 31 december 2019 verlaat. Buiten zijn hoedanigheid als CFO bij DKV Euro Service maakt Peter Meier samen met Marco van Kalleveen (CEO) en Dr. Hendrik Rosenboom (CDO) het managementteam van DKV MOBILITY SERVICES Holding compleet.

“In de persoon van Peter Meier hebben we opnieuw een internationale topmanager voor onze onderneming aangetrokken,” zegt CEO Marco van Kalleveen. In aanvulling hierop: “Met zijn unieke expertise op gebied van de financiële en kapitaalmarkten zal Peter ons helpen bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Met hem is onze directie nu compleet en optimaal klaar voor de toekomst.”

Met vele jaren ervaring als CFO bij wereldwijde organisaties is de geboren Zwitser Peter Meier diepgaand bekend met zowel de Europese als internationale financiële markten. Recent was hij als CFO werkzaam voor HERE Technologies, een van de vooraanstaande aanbieders van digitale kaarten en platformservices op basis van locatie. Voorafgaand aan zijn functie bij HERE was hij verantwoordelijk als CFO en vervolgens ook als CEO bij internationale reisorganisatie KUONI Group. Voordien was hij als CFO bij het wereldwijde industrieconcern Sulzer LTD werkzaam.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi