DKV breidt Pools bedieningsnetwerk uit met lijstprijs stations

DKV breidt Pools bedieningsnetwerk uit met lijstprijs stations

Circa 120 Lotos-, Moya-, Uniwar-, Citronex- en Eko Tankstations toegevoegd

DKV Euro Service heeft onlangs zijn dienstenaanbod in Polen uitgebreid. Vanaf nu hebben klanten van DKV in Polen ook toegang tot een netwerk van circa 120 stations die lijstprijzen hanteren. Deze prijzen worden per dag vastgesteld en kunnen 24 uur per dag worden nagetrokken via de account in het beschermd domein van DKV COCKPIT. Hiermee is het netwerk van DKV stations uitgebreid tot 4.141 stations.
 

“Met het opnemen van stations die lijstprijzen hanteren kunnen we onze klanten nu ook in Polen kwaliteitsbrandstof bieden tegen de voordeligste prijzen,” aldus Hans Cousserier, Team Leader van DKV Euro Service in België. “Bovendien zijn deze stations aan de voornaamste verkeersknooppunten gelegen."

Het betreft onder meer het westelijk grensgebied met Duitsland, de zuidelijke regio bij Tsjechië en Slowakije en de oostelijke grensstreek bij Wit-Rusland en Oekraïne. Ook kunnen DKV klanten voor voordelige bediening op basis van lijstprijzen terecht bij stations in de regio Warschau en langs de A2, de oost-westas tussen Brest en Frankfurt a/d Oder.

Voor meer informatie over het DKV netwerk van tankstations gaat u naar www.dkv-euroservice.com.


 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi