DKV breidt Spaans servicenet met 600 stations uit

DKV breidt Spaans servicenet met 600 stations uit

Spaanse netwerk van DKV groeit tot 4345 stations

Voortaan kunnen klanten van DKV Euro Service voor verzorging onderweg in Spanje bij nog eens 600 tankstations terecht. De nieuwe tankstations liggen langs drukbezochte routes en de voornaamste wegenknooppunten in zowel het binnenland als de grensregio’s. Het gaat bijvoorbeeld om de kustwegen aan de Middellandse Zee, de grenswegen met Portugal en de verkeersknooppunten Irún en La Jonquera bij de Franse grens. 

“Omdat brandstofprijzen in Frankrijk door de hoge dieselaccijns duidelijk hoger zijn dan in Spanje, tanken veel van onze klanten hun wagen opnieuw vol zodra ze in de buurt van de grens zijn,” zegt Hans Cousserier, sales team leader bij DKV Euro Service Benelux. “Ook hebben we ons servicenet nog aantrekkelijker gemaakt voor vervoerders die alleen nationaal rijden.” Het Spaanse servicenet van DKV groeit hiermee uit tot 4.345 stations. Ze zijn te vinden met de DKV APP en de gratis routeplanner DKV MAPS. 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi