DKV Euro Service Benelux doet met 2 teams mee aan Alpe d'HuZes 2018

DKV Euro Service Benelux doet met 2 teams mee aan Alpe d'HuZes 2018

We Cycle, We Care. Ondersteunt u ons?

DKV Euro Service Benelux viert zijn 30e verjaardag dit jaar en wij willen dit speciale moment graag delen door wat voor onze samenleving te doen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit jaar actief deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Alpe d’HuZes en de strijd tegen doodsoorzaak nummer 1 wereldwijd hebben wij gekozen, omdat wij allemaal het tragische van deze ziekte op de een of andere manier ervaren; soms van een afstand, maar vaak ook van dichtbij.

DKV Benelux heeft vanuit het oogpunt van MVO dit evenement al een aantal jaren omarmd. Zo hebben wij het Cluster Logistiek AD6 in praktische en financiële zin ondersteund onder andere door het verzorgen van DKV Cards voor de voertuigen die namens de stichting afreizen naar Frankrijk. Dit jaar zullen wij bijdragen door met twee teams, in totaal 12 DKV werknemers, de Alpe d’Huez te gaan beklimmen voor dit goede doel. Deze teams krijgen vanuit DKV Euro Service de ruimte om zich voor te bereiden, sponsorgelden te werven en uiteindelijk de Alpe d’ Huez te gaan beklimmen. Ieder van deze collega’s heeft een eigen verhaal om aan deze uitdaging te beginnen.

Gertjan Breij, managing director van DKV Euro Service Benelux: “DKV Euro Service Benelux bestaat dit jaar 30 jaar en wij willen dit voor ons bijzondere moment zoveel mogelijk delen met de samenleving om ons heen. Wij vinden dat we verder moeten kijken dan alleen de transportsector om verschil te maken. Wij willen voor onze klanten een betrouwbare en innovatieve service provider zijn, maar ook bijdragen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is onze DKV slogan uitgebreid van “You drive, we care” naar “We walk, we care!” en “We cycle, we care”.”

Wij willen graag gezamenlijk met onze relaties proberen het best mogelijke resultaat neer te zetten. De bijdrage van uw bedrijf – of u persoonlijk – is meer dan welkom om de richtlijn van minimaal € 2.500 per persoon aan sponsorgelden te verwerven. Elk bedrag is meer dan welkom. Wij zijn allemaal erg enthousiast en toegewijd om deze reis te beginnen én om op 7 juni succesvol een aantal malen de Alpe D’Huez te beklimmen. Voor meer informatie over Alpe D’HuZes kunt u hier terecht: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/over-alpe-dhuzes.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi