DKV Euro Service Benelux verdrievoudigt servicenetwerk in Ierland

Woensdag 30 november 2016 — DKV Euro Service, toonaangevend serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek, heeft haar servicenetwerk in Ierland uitgebreid van 75 acceptatiepunten tot meer dan 225 acceptatiepunten. Het heeft hiertoe een overeenkomst gesloten met Topaz Energy Limited (Topaz), sinds 2015 ook eigenaar van ESSO Ireland. 

Vanaf vandaag wordt de DKV CARD geaccepteerd bij elke kassa van deze 154 tank- en servicestations. De gegevens van de tot dit netwerk behorende tankstations kunnen vanaf nu worden opgevraagd via de kaarten van DKV MAPS en de DKV APP. Klanten van DKV Euro Service betalen bij deze stations de normale lijstprijs, die elke woensdag en zaterdag wordt vastgesteld. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor kortingen oplopend tot 8 euro per 100 liter.

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux: “Met meer dan 60.000 merkonafhankelijke acceptatiepunten in 42 Europese landen biedt DKV het grootste verzorgingsnetwerk in de branche. Wij blijven continu aan het werk om dit netwerk verder te optimaliseren, waar deze uitbreiding in Ierland een voorbeeld van is. Zo dragen wij ook in de toekomst bij aan kostenoptimalisatie en effectief fleet management.” 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA