DKV Euro Service en De Durme Reizen: al 30 jaar trouwe partners

DKV Euro Service en De Durme Reizen: al 30 jaar trouwe partners

DKV Euro Service viert dit jaar haar 30-jarig jubileum in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Internationaal is DKV al meer dan 80 jaar toonaangevend op het vlak van wegvervoer en logistiek maar 2018 is dus een bijzonder feestjaar voor DKV in onze regio. De Durme Reizen, zelf al meer dan 50 jaar actief, is een van de klanten die kan terugblikken op een 30-jarig partnerschap met DKV.

Zaakvoerder Tim Tfelt van De Durme Reizen dat sinds 2016 deel uitmaakt van Weidel Tours: “Weidel Tours is een familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het organiseren van busreizen in heel Europa. Sinds 2007 zijn mijn vrouw en ik aan boord als derde generatie.” De samenwerking tussen De Durme Reizen en DKV loopt al drie decennia terug. “DKV biedt voor ons het grootste en meest uitgebreide netwerk en dankzij een globale administratie houden we alles zo eenvoudig mogelijk, niet onbelangrijk in onze sector. Ondertussen werken we met DKV samen voor zo’n 20 tankkaarten en tolafhandeling in Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.” Busmaatschappijen zijn (voorlopig) gespaard van tol in België, waardoor een samenwerking op vlak van Belgische tol niet aan de orde is.

Gertjan Breij is managing director van de vestiging in de Benelux: “Vandaag kunnen we rekenen op zo’n 40 medewerkers die dagdagelijks instaan voor de dienstverlening aan meer dan 13000 bedrijven in onze regio. Nieuwe klanten binnenhalen is een ding, maar je moet er vooral voor zorgen dat de huidige klanten tevreden blijven. We zijn dan ook heel er trots op ons 30-jarig partnership met De Durme Reizen / Weidel Tours. Klanten voor 30 jaar vasthouden, doe je door te blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen. Bij DKV Euro Service is de digitale transformatie al rond het jaar 2000 ingezet, toen DKV zichzelf transformeerde van ‘cash-free-reizen-partner’ tot allround mobiliteitspartner. Denk dan maar aan diensten zoals de VAT Refund services, maar ook onze automatiseringsoplossingen die fleet management vereenvoudigen, zoals DKV eREPORTING. En dit jaar lanceren we ook de DKV BOX EUROPE, de overkoepelende tolbox (OBU) voor Europa, met slechts één contract, één gelijkvormige afrekening en talrijke plannings- en analysemogelijkheden.”

Ondanks serieuze investeringen in IT, in de organisatiestructuur- en cultuur en de visie over de rol van DKV over 30 jaar, is het bedrijf er zich van bewust dat ze haar strategie op elk moment moet kunnen aanpassen. “Agile en flexibel blijven is van levensbelang. Om die reden blijven wij vasthouden aan vijf belangrijke business principes: compliance, continuïteit, kostenbeheersing, flexibiliteit en operational excellence. Bij alles wat wij doen, staat centraal dat wij een bijdrage willen leveren aan de continuïteit en de compliance van de operatie van onze klanten. Dit doen wij door het bieden van flexibele oplossingen die de kosten helpen beheersen en de operational excellence verbetert. Deze kernwaarden zullen nooit veranderen, ondanks de snel veranderende wereld waarin we vandaag opereren,” aldus nog Gertjan Breij.

 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi