DKV Euro Service en medewerkers zamelen geld in voor slachtoffers van COVID-19 en gezondheidsmedewerkers

DKV Euro Service en medewerkers zamelen geld in voor slachtoffers van COVID-19 en gezondheidsmedewerkers

Totale donatie €20.000,- aan Italiaanse non-profit organisatie SOSLambrate

Afgelopen week heeft DKV Euro Service voor zijn medewerkers een virtueel concert georganiseerd onder de naam Next Unplugged. Doel van dit concert was de medewerkers te danken voor hun grote inzet, steun en fantastisch werk, maar belangrijker nog het inzamelen van geld in de strijd tegen COVID-19. In totaal is €20.000,- bijeengebracht en gedoneerd aan SOSLambrate, een Italiaanse non-profit organisatie die vooropgaat in de strijd tegen de Coronacrisis.

Tijdens het digitale live concert gaf DKV Euro Service per deelnemer een bijdrage, die vervolgens door de familie Fisher (aandeelhouder DKV) werd verdubbeld. Het volledig bedrag werd gedoneerd aan SOSLambrate, een non-profit organisatie van vrijwilligers in Milaan. Al hun leden werken vrijwillig buiten hun normale werktijden om, en dragen daarmee op een heel bijzondere manier bij aan het maatschappelijk welzijn.

De organisatie zet zich in voor de medische hulp die door de stad Milaan wordt geboden en steunt de gemeente ook bij vele activiteiten op gebied van onderwijs en liefdadigheid. De taken van SOSLambrate omvatten ambulance- en nooddiensten, telefonische hulpverlening, medisch toezicht, manifestaties voor goede doelen en EHBO-trainingen. SOSLambrate is intens betrokken bij de Coronacrisis en heeft zijn werkgebied inmiddels uitgebreid naar Bergamo.

Bij de deelnemers aan het concert waren ook de ‘’Soulmates’’, met zangeres Jeanette Ekua Assiamah die bekend staat om haar dragende rollen in diverse musicals in Duitsland, en pianist/gitarist Justin Nicksteit. Soulmates is opgericht in 2009 en heeft sindsdien samen met andere bands op grote Europese evenementen en festivals opgetreden.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi