DKV houdt nog vandaag en morgen infosessies over nieuwe kilometerheffing tijdens Transport & Logistics in Antwerpen

DKV houdt nog vandaag en morgen infosessies over nieuwe kilometerheffing tijdens Transport & Logistics in Antwerpen

DKV verduidelijkt op stand nr 2406 de nieuwe kilometerheffing op Belgische wegen

Woensdag 23 september 2015 — Op 22, 23 & 24 september staat Antwerp Expo voor de 10e keer in het teken van Transport & Logistics, de tweejaarlijkse vakbeurs van de sector. Tijdens deze drie hoogdagen komt iedereen uit de sector zijn licht opsteken bij de specialisten van de recente technologieën en nieuwigheden uit het land van transport en logistiek. 

Infosessies over de nieuwe kilometerheffing op Belgische wegen
Het spreekt voor zich dat de nieuwe kilometerheffing op de Belgische wegen vaak over de tong zal gaan. Service-provider DKV grijpt deze opportuniteit aan om met persoonlijke infosessies op de stand (nr 2406) de bezoekers te informeren over de uitgebreide specificaties van de nieuwe regelgeving. Uiteraard krijgen de bezoekers niet alleen meer informatie over de regelgeving zelf, ze komen ook te weten hoe DKV hen met uitstekende service en topcondities kan bijstaan om zorgeloos de heffing te doorstaan.

Congres Wegvervoer

In de rand van Transport & Logistics presenteert Hans Cousserier, accountmanager bij DKV en specialist op vlak van de nieuwe kilometerheffing in België, op het Congres Wegvervoer. Op donderdag 24 september, om 10u40, geeft hij in Antwerp Expo een overzicht van de gevolgen van de kilometerheffing voor een organisatie.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA