DKV rekent nu ook regionale tolwegen in Rusland (Pskov) af

DKV rekent nu ook regionale tolwegen in Rusland (Pskov) af

Donderdag 9 juni 2016 — Eind mei heeft DKV zijn Russische netwerk uitgebreid. Buiten de bestaande Russische tolroutes (PLATON) kunnen nu ook tolroutes in de Pskow-regio van en naar Estland, Letland en Wit-Rusland worden afgerekend. Toltickets voor deze regionale tol zijn met de DKV CARD bij de betreffende tolstations verkrijgbaar.

In Rusland geldt zowel de nationale tol Platon als de regionale kilometerheffing voor trucks vanaf 12 ton. Niet-Russische klanten kunnen deze tol met de DKV CARD betalen via de lokale klantencentra, de zelfbedieningsterminals en de mobiele app of website van de exploitant. Voor de nationale tol is sinds april 2016 een volledige registratie nodig.

“Het doet ons genoegen dat wij als eerste West-Europese provider onze klanten nu ook een cashfree oplossing bieden in de vorm van factureren voor grensoverschrijdend vervoer, waaronder nu ook voor regionale wegen Rusland,” aldus Katja Mondok van DKV Product Management Tol. “Voor DKV Euro Service behoren betrouwbaarheid, tijdigheid, continuïteit én de gegarandeerde verzorging van de klant tot de hoogste prioriteiten. Het continu uitbreiden van het servicegebied past daar bij.” Tolservices vallen binnen het uitgebreide servicepakket van DKV, waar ook refund services, tankkaarten en online services toe behoren. 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA