DKV sluit partnerschap met Franse Liber-t

DKV breidt servicepakket in Frankrijk uit, inclusief toldiensten op alle wegen

Donderdag 15 oktober 2015 — Klanten van DKV Euro Service die over een DKV Card beschikken, kunnen nu ook de Franse ‘Liber-t’ tol afrekenen. Ze genieten automatisch van een uitgebreide dienst, zonder enige bijkomende administratieve formaliteit. Het volstaat om de Liber-t BOX op de voorruit aan te brengen om de dienst onmiddellijk te activeren.

Liber-t (http://www.telepeagelibert.com/index.htm) is aanvaard op alle nationale autowegen en tolbruggen. Daarnaast is het mogelijk om met Liber-t te parkeren bij bijna 300 parkeerplaatsen in steden, naast treinstations en luchthavens.

De Liber-t BOX is uitsluitend bestemd voor voertuigen tot 3,5 ton maximum toegestaan gewicht. Het systeem omvat de categorieën voertuigen of voertuigcombinaties met een maximum hoogte van twee meter, voertuigen of voertuigcombinaties met een maximum hoogte tussen twee en drie meter en motorrijwielen met en zonder zijspan.

Dankzij het commerciële en technische partnerschap met Liber-t, kunnen DKV klanten genieten van alle voordelen van het Liber-t netwerk:

  • Eigen ‘t’ aanrijstroken op tolwegen, om tijd te besparen
  • Een gedetailleerde DKV factuur met specificatie van tolritten en parkeermomenten en
  • DKV eREPORTING voor uitgebreide verbruiksanalyses.

Meer informatie op www.dkv-euroservice.com/liber-t