DKV sluit strategisch partnership met Russische Gazprom Neft

DKV sluit strategisch partnership met Russische Gazprom Neft

DKV-netwerk in Rusland uitgebreid met 1169 Gazprom Neft tankstations

Donderdag 24 november 2016 — Gazprom Neft, fuel card provider van de gelijknamige, op drie na grootste Russische olieproducent, en DKV Euro Service, toonaangevend provider van fuel en service cards in Europa, bundelen hun krachten door een strategisch partnership aan te gaan. Hiermee wordt de DKV CARD vanaf nu ook aanvaard bij 1169 Gazprom Neft tankstations in Rusland.

Tot dusver had ons bedrijf op de Russische tankkaartenmarkt al het meest uitgebreide productpalet, speciaal voor nationaal opererende vervoerders. Nu, met zijn ruim 135.000 klanten en de 2,5 miljoen DKV CARDS en on board units die in omloop zijn, levert onze samenwerking met DKV Euro Service ons een enorm internationaal marktpotentieel op bij het transitvervoer”, aldus Dmitry Guzeev, Director General Gazprom Neft-Corporate Sales.

Anderzijds profiteert ook DKV van het toevoegen van voordelige kwaliteitsdiesel aan zijn eigen netwerk. “Voor onze klanten vormt Rusland een belangrijke doel- en doorvoermarkt”, legt Natalia Loktionova, Managing Director DKV Euro Service Rusland uit. “We zijn blij onze klanten nu ook de kwaliteit te kunnen bieden van de voordelige winterdiesel van Gazprom Neft, een bedrijf met een uitstekende reputatie. We zien dan ook met vol vertrouwen uit naar onze samenwerking.”

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA