DKV vernieuwt online platform

DKV vernieuwt online platform

Alle social media kanalen verzameld op één overzichtelijke website

Maandag 6 juni 2016 — Om alle online activiteiten te bundelen heeft DKV Euro Service deze week haar vernieuwde blogpagina gelanceerd. Resultaat is een kennisplatform waarop het laatste nieuws uit de transport- en logistieksector wordt gedeeld. DKV is al 80 jaar één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Volledige en tijdige informatievoorziening is hier een groot onderdeel van.

De nieuwe blogsite verzamelt alle online activiteiten van DKV, waarbij de verschillende soorten inhoudelijke berichten elkaar versterken. Op de homepage worden blogs, tweets, filmpjes en meer overzichtelijk gedeeld. Trends en ontwikkelingen binnen de logistieke sector komen uitvoerig aan bod en er is ruimte voor discussie. Ook worden er dagelijks korte nieuwsberichten gepost zodat het platform altijd actueel is.

DKV als serviceprovider is altijd opzoek naar feedback vanuit de branche. De nieuwe blogsite is opgezet om interactie te creëren, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om mee te praten en denken over nieuwe marktontwikkelingen en de services van DKV. 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA