DKV verwelkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services

DKV verwelkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services

DKV MOBILITY SERVICES Group ("DKV”), één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, verwelkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services.

Als Sales Manager Financial Services van DKV zal Van Doorn verantwoordelijk zijn voor alle huidige en toekomstige financiële diensten van DKV Euro Service. Voor nu zijn dat de Refund Services (btw- en accijnsterugvordering).

Ik hoop, en verwacht, de dienstverlening van Refund Services nog verder te verbeteren en daarmee onze klanten optimaal te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen onderneming”, vertelt Michel van Doorn. “Om diverse redenen maken niet alle DKV klanten gebruik van de Refund Services. Voor de klant is het niet alleen efficiënter, maar ook kostenbesparend om dit door DKV te laten verzorgen. Mijn doel is dan ook zoveel mogelijk klanten op de juiste manier te adviseren over de mogelijkheden en vooral de kansen van Refund Services.” 

Vragen over Financial Services? Neem dan nu contact op met Michel van Doorn via +31 6 303 345 02 of michel.vandoorn@dkv-euroservice.com.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi