DKV verwerft 25 procent in Spanish VAT Services

DKV verwerft 25 procent in Spanish VAT Services

DKV MOBILITY SERVICES Group heeft 25 procent medezeggenschap verworven in Spanish VAT Services, marktleider internationaal tolafrekenen in Spanje. De Familie Alfaro blijft met 57 procent meerderheidsvennoot in de onderneming. Over de aankoopprijs zijn beide partijen overeengekomen geen mededelingen te doen. Spanish VAT Services is toonaangevend in Spanje op gebied van afwikkeling van tolheffingen, belastingrestituties en brandstof. Met wereldwijd meer dan 1.500 klanten en 36.000 geïnstalleerde OBU’s behaalde het bedrijf in 2018 een omzet van ruim 200 miljoen euro.

“We zijn verheugd over deze strategische investering in Spanish VAT Services om samen verder te kunnen ontwikkelen,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV.

Carlos Alfaro, algemeen directeur Spanish VAT Services voegt hieraan toe: “We gaan ervan uit dat de deelname van DKV in Spanish VAT Services voor ons een stuwende kracht zal zijn bij het in de markt zetten van ons productportfolio. Bovendien zal deze participatie van beslissende invloed zijn op de expansie van onze onderneming op het Iberisch Schiereiland.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi