Eco Performance Award gaat negende ronde in

Eco Performance Award gaat negende ronde in

Inschrijvingen vanuit heel Europa

Donderdag 28 april 2016 — Op 22 september 2016 gaat de Eco Performance Award, Europa‘s toonaangevende duurzaamheidsonderscheiding, in het Peppermint Pavillion op het voormalige Expoterrein van Hannover de negende ronde in. Nu al kan men zien dat deze onderscheiding door heel Europa weerklank vindt. 

Ongeveer de helft van de aanmeldingen is afkomstig uit diverse Europese landen zoals Oostenrijk, Italië en Luxemburg, maar ook Turkije”, aldus een verheugde Prof. Wolfgang Stölzle, juryvoorzitter en hoogleraar aan de faculteit voor Logistiek Management van de Universiteit van het Zwitserse St. Gallen. “Dat doet ons goed, omdat hiermee aangetoond wordt dat het thema duurzaamheid ook internationaal serieus wordt genomen.”

Voor de negende ronde is een nieuwe inschrijf- en selectieprocedure ingevoerd. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich online registreren en een verkorte aanmelding doen. In deze ronde worden de inschrijvers in de gelegenheid gesteld een schets van hun duurzaamheidsconcepten te geven om te jury van experts in eerste instantie zonder al te veel informatieverschaffing te overtuigen van de mogelijkheden ervan. Vervolgens hebben alle genomineerden uiterlijk 31.03.2016 een uitgewerkte aanmelding ingediend. Hierna worden drie tot vijf inschrijvers tijdens de finale selectieronde uitgenodigd hun concept persoonlijk aan de jury voor te leggen. De winnaars worden op de prijsuitreiking van 22.9.2016 in Hannover gehuldigd, waarna aansluitend de aanmeldingsfase voor de Eco Performance Award 2017 van start gaat.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA