EETS: Hongaarse tol afrekenen met de DKV BOX EUROPE

EETS: Hongaarse tol afrekenen met de DKV BOX EUROPE

Mobility service provider DKV begint met onmiddellijke ingang aan de pilotfase voor het afrekenen van Hongaarse tol met de DKV BOX EUROPE. Het tolsysteem HU-GO dekt alle snelwegen en overige verkeers- en nationale wegen in Hongarije. Op dit moment kunnen DKV klanten hun Hongaarse tol al met de DKV CARD afrekenen. Met de DKV BOX EUROPE biedt DKV voor Hongarije binnenkort een efficiënt en voordelig grensoverschrijdend servicealternatief.

“Tegenwoordig kunnen onze klanten met de DKV BOX EUROPE al cashfree tol afrekenen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Bulgarije en de Warnow-, Herren- en Liefkenshoektunnel. We zijn er trots op om binnenkort ook Hongarije aan dit lijstje te kunnen toevoegen,” zegt Jérôme Lejeune, directeur Tol bij DKV. “Voor ons betekent dit een belangrijke mijlpaal om heel Europa met slechts één box te verbinden. En er zullen nog meer landen volgen,” aldus Lejeune. DKV klanten profiteren bovendien van betaling achteraf, een lucratieve procedure die hun liquiditeit positief beïnvloedt.

De afgelopen jaren heeft Hongarije zich naast Tsjechië ontwikkeld tot een centrale locatie binnen de Midden- en Oost-Europese logistieke ruimte. Voor landen als Oekraïne, Roemenië en een paar Balkanlanden leidt de weg naar de EU-markten vrijwel onvermijdelijk via het Karpatenbekken, terwijl Hongarije voor Kroatië een alternatief voor het eveneens aangrenzende Oostenrijk vormt. Het belang van Hongarije als doorvoerland tussen Noordwest- en Oost-/Zuidoost-Europa toont zich al door het simpele feit dat het land door vier EU-transportcorridors wordt doorkruist.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi