Elke dag is Black Friday

Elke dag is Black Friday

Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen die je zou moeten nemen op Black Friday en Cyber ​​Monday die je niet op elk ander moment zou moeten nemen, omdat de oplichters nooit slapen.
 
 

Om jezelf elke dag beter te beschermen tegen oplichting:

  1. Gebruik een webfilter. Webfilters, zoals die in Sophos Home, voorkomen dat u browst naar websites waarvan bekend is dat ze worden gebruikt voor oplichting, phishing of het verspreiden van malware.
  2. Gebruik een wachtwoordbeheerder. Wachtwoordbeheerders maken, onthouden en voeren wachtwoorden in voor u, en zij zullen uw wachtwoord niet invoeren in een phishingsite, ongeacht hoe overtuigend het eruit ziet.
  3. Als het er te mooi uitziet om waar te zijn, is het dat wel. Oplichting maakt gekke beweringen en gebruikt vertrouwde merken of vrienden en familie om ze betrouwbaar te laten lijken. Blijf alert - als er iets mis lijkt te zijn, is het dat waarschijnlijk wel.
  4. Controleer uw bankafschriften regelmatig. U kunt de kans verkleinen dat u het slachtoffer van een oplichting wordt maar u kunt het niet elimineren. Maak er dus een gewoonte van om te controleren hoe uw geld is uitgegeven.
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi