Feestelijk brushen, knippen of opsteken tegen borstkanker

Vrijdag 30 september 2016 — Twee zaken worden één team: vanaf oktober slaan Atelier Bonjé en Studio Hairmaxx de handen in elkaar. Daarom organiseren ze een haarmarathon op 2 oktober, waarvan de opbrengst integraal naar de nationale borstkankercampagne Think-Pink gaat.

Omdat oktober de internationale borstkankermaand is, vond het team van het nieuwe kapsalon de opening op 2 oktober het geknipte moment voor een actie voor Think-Pink. Daarvoor krijgen de gefuseerde salons de steun van hoofdsponsors Pure Solutions, Great Lengths, Figrz en Parfumerie Devos.

25 euro naar de strijd tegen borstkanker

Voor slechts 25 euro laat je in het salon op de Elisabethlaan 332 in Oostende je haar knippen, brushen of opsteken. Dat bedrag gaat integraal naar de strijd tegen borstkanker. Zo krijgt de feestelijke opening een roze tintje voor het goede doel.

Na afloop van de haarmarathon om 19.30 u. overhandigt het kappersteam onder leiding van Glenn Aneca de cheque aan Heidi Vansevenant, oprichter en voorzitter van Think-Pink – zelf ook afkomstig van Oostende. De teller staat voorlopig al op maar liefst € 8.000.

Praktische informatie

De haarmarathon vindt plaats op 2 oktober tussen 8 en 18 u. in de Elisabethlaan 332 in Oostende. Wie nog een afspraak wilt maken of meer informatie wilt, kan terecht op 059 43 62 57 of 059 43 08 83. De actie steunen kan nog steeds: zoek daarvoor de actie “Haarmarathon” op de website van Think-Pink.