Goede Eco Performers gezocht

Goede Eco Performers gezocht

Inschrijvingstermijn 11e Eco Performance Award loopt op 11.02.2018 af

Op 20 juni 2018 wordt de ‘Eco Performance Award’ voor de 11e maal uitgereikt aan buitengewoon duurzaam opererende transportbedrijven. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats aan de Rheinterrasse in Düsseldorf. Op http://www.eco-performance-award.de/jetzt-bewerben.html kunnen vervoerders die in aanmerking willen komen voor de Eco Performance Award en het bijbehorende, felbegeerde kwaliteitskeur nog tot 11.02.2018 een initiële aanmelding indienen.

Deze eerste, korte aanvraag bestaat uit slechts vijf vragen. Hiermee kunnen aanmelders de jury al met relatief weinig moeite overtuigen van het potentieel van hun duurzaamheidsconcept. Vervolgens controleert en beoordeelt de vakjury alle ingediende aanvragen en nomineert vervolgens de kandidaten die over het grootste winnaarspotentieel beschikken voor een oproep om aan de volledige inschrijving deel te nemen. Aansluitend hierop worden zes tot tien aanmelders uitgenodigd hun concepten persoonlijk aan de jury te komen presenteren. De Eco Performance Award is door DKV Euro Service en zijn premium partners Knorr-Bremse en PTV Group als onafhankelijk keurmerk in het leven geroepen. De wetenschappelijke begeleiding berust bij de Faculteit Logistiek Management van de Universiteit van St. Gallen in Zwitserland.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi