IAA bedrijfswagenbeurs 2018: DKV en TomTom presenteren DKV ECO BUNDLE

IAA bedrijfswagenbeurs 2018: DKV en TomTom presenteren DKV ECO BUNDLE

Besparingen tot 15 procent mogelijk

DKV Euro Service gaat samenwerken met fabrikant van navigatieapparatuur TomTom (TOM2). Dit kondigde TomTom aan op zijn persconferentie bij aanvang van IAA Nutzfahrzeuge 2018. De expertise van TomTom op gebied van autokaarten, navigatie, verkeer en trajectcontrole alsmede de ervaring van DKV met het leveren van verzorging onderweg vormen de basis voor het app-gebaseerde productpakket DKV ECO BUNDLE, dat naar verwachting in 2019 voor TomTom Bridge-toestellen beschikbaar komt.

Het resultaat is een combinatie van de apps DKV ECO DRIVING en DKV REFUEL PLANNING, samengebracht in het DKV BONIFICATION systeem. DKV ECO DRIVING werkt op basis van telematicagegevens waarmee chauffeurs geholpen worden een efficiëntere rijstijl te ontwikkelen. DKV REFUEL PLANNING leidt truckers via de kortste en gunstigste route naar het voordeligste tankstation.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking een goede start biedt voor het brengen van synergie op gebied van digitale oplossingen en om truckers te helpen profiteren van een efficiëntere rijstijl,” zegt Dr. Hendrik Rosenboom, Chief Digital Officer en Managing Director van het DKV MOBILITY SERVICES BUSINESS CENTER. “Onze kennis op gebied van Europa-brede verzorging onderweg samen met de expertise van TomTom op het terrein van navigatie en routebepaling sluiten naadloos op elkaar aan.”

Vanaf 2019 komen DKV ECO DRIVING en DKV BONIFICATION voor alle DKV landen beschikbaar. DKV FUEL PLANNING zal echter vervolgens stapsgewijs vrijkomen, afhankelijk van de prijsvermeldingsopties van het betreffende land.

 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi