ITS World Congress - TomTom Nieuws

ITS World Congress - TomTom Nieuws

TomTom (TOM2) introduceert vandaag een nieuwe versie van de tool voor het doorgeven van wegafsluitingen, -werkzaamheden en evenementen. De TomTom Road Event Reporter is een gebruiksvriendelijke web-based applicatie die wegbeheerders en vertrouwde partners van TomTom helpt bij het doorgeven van huidige en verwachte gebeurtenissen op de weg. Hierdoor wordt voorkomen dat weggebruikers gefrustreerd raken door onnodige vertragingen op de weg. 

Daarnaast kondigt TomTom aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met ChargeHub, een toonaangevend digitaal platform dat openbare laadstations voor elektrische voertuigen verzamelt. ChargeHub gaat TomTom toegang geven tot een van de grootste databases met openbare laadstations in Noord-Amerika. Daarmee komt het wereldwijde aantal laadstations dat geïntegreerd is met de kaarten van TomTom op meer dan 300.000*.

Tenslotte is er de samenwerking met Sumitomo Electric Industries waarbij gebruik wordt gemaakt van de expertise van Sumitomo Electric - op het gebied van intelligente transportsystemen - en TomTom’s nauwkeurige real-time verkeersinformatie en high definition kaarten. De bedrijven gaan mobiliteitsoplossingen ontwikkelen om verkeersveiligheid te verbeteren en verkeersopstoppingen te verminderen.

Meer informatie over deze aankondigingen in bijlage.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi