Libratone lanceert gecertificeerde hoofdtelefoons voor Google Pixel 2

Libratone lanceert gecertificeerde hoofdtelefoons voor Google Pixel 2

Nieuwe Q Adapt In-Ear met USB-C en On-Ear MfG zijn gemaakt voor Google’s nieuwe mobiele apparaten

Volgend op de aankondiging van de nieuwe Google Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphones en Pixelbook gisteren, kondigt de Deense audiofabrikant Libratone vandaag zijn nieuwe, Google-gecertificeerde Q Adapt In-Ear USB-C en On-Ear MfG hoofdtelefoons aan. Deze zijn speciaal ontworpen voor Google’s nieuwste mobiele apparaten. 

De nieuwe Q Adapts voor de Google Pixel 2 bestaan uit twee modellen: In-Ear oordopjes met USB-C-aansluiting en een draadloze On-Ear MfG hoofdtelefoon. Beide beschikken naast uitmuntende geluidskwaliteit ook over Libratone’s adjustable noise cancelling (ANC) CityMix™, waarmee gebruikers het niveau geluidsfeiltering zelf kunnen instellen, afhankelijk van hoeveel omgevingsgeluid zij willen horen.

“We zijn er trots op dat een van de grootse merken ter wereld ons heeft gekozen voor het ‘Made for Google’-programma”, zegt Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing bij Libratone. “Het is een geweldige erkenning voor onze producten, een jaar nadat we de markt zijn opgegaan met de grensverleggende noise cancelling-technologie van de Q Adapts. We zijn verheugd dat gebruikers van de nieuwe Google Pixel-apparaten nu ook kunnen profiteren van de hoge kwaliteit audio van onze hoofdtelefoons.”

Q Adapt voor Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL en Pixelbook

De Q Adapt On-Ear MfG koptelefoon maakt automatisch een bluetooth-connectie met de nieuwe Google Pixel 2 zodra de twee apparaten bij elkaar in de buurt zijn, dankzij de ‘fast pairing’-functie. De On-Ear MfG beschikt over een ergonomische, lichtgewicht pasvorm voor dagelijks gebruik, gemakkelijk te bedienen interface voor de bediening van CityMix™, volume, afspelen en telefoongesprekken en de ‘hush’-functie, en sensoren die de muziek pauzeren zodra de hoofdtelefoon wordt afgezet. Met de Bluetooth +1 functie kunnen gebruikers met twee aparte hoofdtelefoons naar de muziek van één apparaat luisteren. De accuduur van de Q Adapt On-Ear MfG bedraagt twintig uur.

De ergonomisch passende, comfortabele oordopjes van de Q Adapt In-Ear krijgen stroom via de USB-C-aansluiting, waardoor gebruikers nog langer van muziek kunnen genieten tijdens allerlei activiteiten. Aanvullende functionaliteiten zijn afspeelbesturing en noise cancelling tijdens telefoongesprekken.

De Q Adapt In-Ear USB-C en On-Ear MfG zijn beschikbaar in de kleuren Cloudy White en Stormy Black en in Europa verkrijgbaar vanaf 1 november in de Google Store en bij geselecteerde verkooppunten. Ze kosten respectievelijk €149 voor de In-Ear en €249 voor de On-Ear MfG.

Libratone’s nieuwe hoofdtelefoons dragen het ‘Made for Google’-logo, wat betekent dat Libratone de modellen speciaal voor de Google Pixel 2 heeft ontworpen en ze gecertificeerd zijn volgens Google’s compatibiliteitsstandaarden. 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi