Libratone lanceert zomerse kleuren voor iconische ZIPP-speaker: Pastel Blue en Nude

Libratone lanceert zomerse kleuren voor iconische ZIPP-speaker: Pastel Blue en Nude

Het toonaangevende Deense audiomerk Libratone lanceert de zomercollectie voor zijn iconische, draadloze ZIPP-speaker. De trendy kleuren Pastel Blue en Nude staan in fris contrast met de Nordic Black-editie die eerder dit jaar werd gelanceerd. De nieuwe kleuren zijn chique en neutraal, geïnspireerd op de Scandinavische natuur en brengen dit seizoen de zomer in ieder interieur.

“We hebben goed gekeken naar de trends in interieur en lifestyle”, zegt Uffe Kjems Hansen, Product Management Director bij Libratone. “Uit een heel spectrum kleuren hebben we gekozen voor Pastel Blue en Nude, omdat deze het beste passen bij Libratone en de zomer. Ideaal voor mensen die het design en de functionaliteit van hun ZIPP-speaker graag combineren met de meest trendy kleuren.”

Bekijk hier het proces van de nieuwe kleurenselectie: https://www.youtube.com/watch?v=OnrNQAcUZfE

Altijd de laatste trends

De Libratone ZIPP-speaker en zijn kleine broertje de ZIPP Mini werden in 2015 ontwikkeld in Denemarken, vanuit de gedachte dat technologie er ook best goed uit mag zien. Geen vierkante zwarte dozen meer! De speakers combineren iconisch Scandinavisch design, rijk fullroom-geluid en een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid met een uniek aanbod kleuren en materialen. Met de ZIPP heb je de vrijheid om de speaker altijd aan te passen aan de laatste interieurtrends of je persoonlijke smaak.

Bovendien is de ZIPP zeer flexibel in gebruik. Dankzij het leren handvat en het lage gewicht zet je de speakers makkelijk overal in huis neer. Libratone’s superieure FullRoom™ geluid zorgt ervoor dat muziek in 360 graden om de speaker goed te horen is. Met de bijbehorende app koppel je per ruimte tot zes ZIPP’s of ZIPP Mini’s aan elkaar voor een multi-room-setup. De speakers bieden gemakkelijk directe toegang tot vijf opgeslagen Spotify-playlists of radiostations.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe kleuren Pastel Blue en Nude zijn nu als losse covers voor €29 verkrijgbaar op www.libratone.com en bij vaste verkooppunten. De ZIPP en ZIPP Mini zelf kosten respectievelijk €299 en €199.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi