Libratone start samenwerking met House of Music

Libratone start samenwerking met House of Music

Vrijdag 20 mei 2016 — De bekroonde Deense audiofabrikant Libratone, vooral bekend van de bestselling ZIPP-familie, heeft een exclusief samenwerkingsakkoord afgesloten met House of Music voor de verdeling van Libratone producten in België en Luxemburg.

Jean-Paul van de Ven, regional director voor Libratone in de Benelux: “Libratone heeft hoge ambities, niet in het minst in de BeLux regio. Sinds de lancering van de Zipp en Zipp Mini is de vraag naar onze producten merkbaar gestegen. Ook naar de zomer toe, plannen we nog enkele opmerkelijke productlanceringen. Om onze ambities waar te maken in deze specifieke regio, hebben we een partnership afgesloten met House of Music. Ik ben ervan overtuigd dat hun jarenlange ervaring en doorgedreven expertise in het audio en accessoire landschap een grote meerwaarde is.”

Michaël Bingé, Managing Partner van House of Music: “Met House of Music richten we ons tot elke consument, via retailers, onafhankelijken en de grote elektrozaken. Telkens stellen we een hoge kwaliteit en gekende servicegraad voorop. In die optiek zijn we verheugd om vanaf heden ook het Scandinavische merk, vooral gekend wegens de aparte combinatie van een uitmuntende geluidskwaliteit in een bijzonder design, aan ons aanbod te kunnen toevoegen. Hiermee vervolledigen we ons bedrijfsmodel – one stop solution point voor audio – in een nieuw groeiend segment van portable audio.”

 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA