Libratone ZIPP en ZIPP MINI nu ook te koop in Apple Store

Libratone ZIPP en ZIPP MINI nu ook te koop in Apple Store

Woensdag 7 februari 2018 — De ZIPP en ZIPP MINI-speakers van het toonaangevende Deense audiomerk Libratone zijn vanaf nu te koop in de Apple Stores in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turijke, China, Hongkong en Zuid-Korea.

“We zijn verheugd dat we de ZIPP en ZIPP MINI voor nog meer consumenten beschikbaar kunnen maken”, zegt Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director bij Libratone. “Met de uitgebreide functies van de ZIPP-familie kun je een ‘Soundspace’ rond jezelf creëren, streamen via wifi en bluetooth of je hele huis vullen met multiroom-geluid, omdat je tot zes speakers aan elkaar kunt schakelen.”

Met hun stijlvolle Scandinavische design en uitmuntende audiokwaliteit zijn Libratone’s speakers en koptelefoons al bekroond met verschillende prijzen. Dankzij een recente firmware-update behoren de ZIPP en ZIPP MINI nu tot de meest flexibele speakers die er zijn, met een 360-gradengeluid, spraakbesturing, tien uur batterijduur en multiroom-compatibiliteit.

De ZIPP en ZIPP MINI ondersteunen ook Apple’s AirPlay 2-functionaliteit, dat later dit jaar beschikbaar komt via een gratis software-update.

De ZIPP en ZIPP MINI kosten respectievelijk €299 en €199.

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA