Lingeriespeciaalzaken steunen Think-Pink tijdens Lingerieweek

Lingeriespeciaalzaken steunen Think-Pink tijdens Lingerieweek

Waar vind je als lotgenote tijdens en na een borstkankerbehandeling mooie en aangepaste lingerie? Tijdens de Lingerieweek zetten zelfstandige lingeriespeciaalzaken onder de vleugels van Fedelin de schouders onder de nationale borstkankercampagne. Met een filmpje zetten ze in de verf wat een gespecialiseerde lingeriezaak voor een lotgenote met borstprothese kan betekenen. Tegelijk verkopen 82 lingeriezaken van 5 tot 10 maart roze Think-Pinkvarkentjes. De opbrengst gaat naar het Share your Care Fonds van Think-Pink, dat lotgenoten een zorgeloos moment bezorgt in en buiten borstklinieken.

Zelfstandige lingeriezaken zijn elke dag in de weer om een vrouw zich goed en comfortabel te doen voelen. Met gespecialiseerd advies over pasvorm, maat, kleur en stijl helpen ze ook lotgenoten om de perfecte prothesebeha te vinden. Vakkennis en mensenkennis gaan er hand in hand.

Eerste Lingerieweek steunt de strijd tegen borstkanker

Borstkanker treft 1 vrouw op 8. Dat zelfstandige lingeriezaakhouders vaak in aanraking komen met lotgenoten spreekt dan ook voor zich. Hen willen ze tijdens de Lingerieweek dan ook een hart onder de riem steken.

Centraal in de week staat 8 maart: Internationale Vrouwendag. Een dag waarop aandacht wordt geschonken aan belangrijke thema’s die vrouwen aanbelangen. Zich goed in het vel voelen is daar zeker een van, ook voor lotgenoten.

Steun voor lotgenoten via het Share your Care Fonds

Meer dan 82 zelfstandige lingeriespecialisten van over heel Vlaanderen slaan hiervoor de handen in elkaar. Fedelin werkt voor deze actie samen met de nationale borstkankercampagne Think-Pink.  In elke deelnemende winkel vind je roze spaarvarkens voor 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar het Share your Care Fonds van Think-Pink.

Via het Share your Care Fonds kan iedereen uit de omgeving van een lotgenoot een attentie aanvragen, van een ruiker bloemen of een herbronningsverblijf in de Koninklijke Villa in Oostende tot een wellnesspakket, een nacht in een luxehotel of een oncomassage. Bovendien richt het Share your Care Fonds rustruimtes in borstklinieken in, zodat lotgenoten er een plek hebben om even op adem te komen.

Meer info over de Week van de Lingerie op www.lingerieweek2018.be. De video over de Lingerieweek vind je hier.

Contacteer ons
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi