Loop de koele lente door met Odlo Evolution Blackcomb Light

Loop de koele lente door met Odlo Evolution Blackcomb Light

Zoals de overbekende spreekwoorden zeggen: het weer in de maanden maart en april is onstuimig. De temperatuur en weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je bij je lente-loopje de ene dag meer isolatie nodig hebt dan de andere. Voor het overbruggen van deze maanden heeft sportswear-fabrikant Odlo speciaal voor lopers de Evolution Blackcomb Light baselayer ontwikkeld. 

Evolution Blackcomb Light is een nieuwe, koelere variant van Odlo’s bekroonde, winterse Evolution Blackcomb Warm-ondergoed. De lijn bestaat uit een dames- en herenshirts met korte of lange mouwen en een damessinglet, die allemaal ideaal zijn voor lopers die ook in de lente goed geïsoleerd naar buiten willen.

De shirts combineren stijlvol design met optimale bewegingsvrijheid en kunnen worden gedragen als ondergoed (als onderdeel van Odlo’s drielagenprincipe), of als enkele laag. Reflecterende delen zorgen voor goede zichtbaarheid in het donker.

Het ontwerp volgens Odlo’s toonaangevende bodymapping-technologie zorgt tijdens het sporten voor optimale temperatuurcontrole. Verschillende naadloos gestikte zones op het lichaam realiseren betere isolatie of juist vochtafvoer op de plekken waar dat nodig is. Omdat de behoeftes van dames en heren hierin verschillen, zijn beide shirts specifiek volgens deze eigenschappen ontworpen.

Evolution Blackcomb Light is gemaakt van 100% deels gerecycleerd polyester. ‘Effect by Odlo’ is Odlo’s unieke weefsel met zilverpartikels, dat bacteriën neutraliseert en zo zweetgeurtjes voorkomt.

Odlo Evolution Blackcomb Light is verkrijgbaar op www.odlo.com en bij gespecialiseerde verkooppunten. De adviesprijs voor het dames- en herenshirt met lange mouwen is € 60 en voor korte mouwen € 55. Het damessinglet kost € 45.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi