Love2Truck: Daisy Coudeville is de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België

Love2Truck: Daisy Coudeville is de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België

De West-Vlaamse Daisy Coudeville (31) is zonet tijdens de eerste editie van We Are Transport uitgeroepen tot de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België. Zij kreeg de trofee uit handen van minister Ben Weyts. Er waren in totaal vijf gepassioneerde, enthousiaste finalisten in de running maar Daisy haalde het dus als enige vrouw en tevens als jongste finalist.

Daisy Coudeville rijdt ondertussen al 10 jaar met de vrachtwagen. Ze woont in Aartrijke en is tewerkgesteld bij Transport De Rese in Brugge. Ook haar man is vrachtwagenchauffeur. Ze leerden elkaar kennen ‘on the job’ dus kunnen we van ‘een match made in heaven’ spreken! In september bevalt Daisy van hun eerste kindje samen, maar ze liet al weten van zeker te blijven rijden.

Daisy: “Deze erkenning doet zo veel deugd, vooral omdat het niet zo evident was om mijn droomjob na te jagen. Ik ben echt super trots op mijn beroep en ik heb er ook alles aan gedaan om mijn droomjob te kunnen uitvoeren. Dat verliep niet zonder slag of stoot want thuis waren ze niet te vinden voor mijn passie. Maar waar een wil is, is een weg. Uiteindelijk heb ik mijn droom gevolgd en ben ik er toch in geslaagd om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur. Ondertussen al 10 jaar lang en nog altijd met evenveel goesting en passie als op dag een. De job van vrachtwagenchauffeur is een uniek beroep, waar je veel mooie mensen leert kennen, fantastische momenten beleeft en elke dag een ander avontuur tegemoet gaat.”

De jury van ‘Love2Truck’[1], de campagne die sinds januari dit jaar op zoek ging naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België, legt uit: “Alle finalisten zijn winnaars in onze campagne, omdat ze ons allemaal diep hebben geraakt met hun passie voor de job. Maar het verhaal van Daisy was het meest uitzonderlijke.  Daisy scoorde heel goed in de publieksstemmen en ook de jury was unaniem overtuigd van haar doorgedreven passie voor de job. Ze wist ons te overtuigen met haar sterk verhaal, eentje dat het cliché doorbreekt, want ze moest werkelijk tegen de stroom in varen. We zijn ervan overtuigd dat Daisy onze sector op een voortreffelijke manier zal vertegenwoordigen en potentiële nieuwkomers warm kan maken voor de job van vrachtwagenchauffeur.” 

Alle finalisten worden als VIP uitgenodigd op de Truck Grand Prix in Zolder van 15/16 september 2018. Winnares Daisy wordt bovendien gehuldigd op de startgrid, krijgt de unieke kans om mee te rijden in de Pacetruck (leading truck voor het startveld) en kan ter plaatse overnachten in het SAS Radisson Hotel.

Met dank aan de sponsors.

Meer informatie over campagne Love2Truck via www.love2truck.be

Foto's: Frederick Van Grootel

Partners

De campagne is een initiatief van DKV Euro Service, Go4Logistics, Randstad, Renault Trucks, Suivo Telematics, TRANSPORT EN LOGISTIEK VLAANDEREN, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

Perscontact:

NL - Lode Verkinderen, Transport en Logistiek Vlaanderen, lode@tlv.be, tel.: 0032 9 210 82 10

FR - Claude Yvens, Transportmedia, claude.yvens@transportmedia.be, GSM 0498 86 02 93

[1] De wedstrijdjury is samengesteld uit afgevaardigden van de deelnemende partners. Elke partner vaardigt een persoon af.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Daisy Coudeville
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Daisy Coudeville
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi