Maak je klaar voor een herfstrun, op deze 21e september

Maak je klaar voor een herfstrun, op deze 21e september

ODLO – RUNNING

De bomen tooien zich in roestbruine tinten, de bladeren knisperen onder je voeten en de lucht is fris – de herfst nodigt je uit voor een looptochtje! 

Odlo beschikt over de perfecte loopuitrusting zodat ook koudere en kortere dagen je niet zullen tegenhouden. De dagen beginnen al te korten. De herfst-winterloopcollectie besteedt daarom speciale aandacht aan de zichtbaarheid. “Odlo werkt met reflecterende stroken en prints, en heldere kleuren om je zichtbaarheid en veiligheid te garanderen” aldus Tom Louage, Senior Category Manager bij Odlo.

In je loopkleerkast voor het herfstseizoen mag een licht jasje als het Zeroweight jasje niet ontbreken. Of je nu in de winter gaat lopen in de stad of gaat langlaufen, dit ultralichte en technische Softshell 3L-jasje biedt je de bescherming tegen de weerselementen die je nodig hebt, zonder extra gewicht dat je vertraagt.

De 3L High Density Softshell stof is winddicht en waterafstotend, terwijl de rekbare, ademende mouwen van jersey je bewegingsvrijheid en de vochtregulering maximaliseren, zodat je vrij bent om je grenzen te verleggen. Een 360 ° reflecterende strip zorgt voor betere zichtbaarheid bij weinig licht: ideaal voor lange toertjes tijdens de kortste dagen van het jaar. De opstaande kraag en zakken bieden effectieve bescherming tegen koude lucht, terwijl een zakje aan de zijkant sleutels en een MP3-speler kan bijhouden. Adviesprijs voor hem (geel) en haar (roze): 130 euro.

Bent u echter op zoek naar casual loopkleding die geschikt is voor alle soorten looptrainingen? Dan is de Quagg-lijn voor heren onmisbaar.  De Quagg met halve rits is een perfecte tussen- of bovenlaag voor het lopen bij kouder weer. De naadloze technologie creëert een lichtgewicht, nauw aansluitende en hoogwaardige isolatielaag die onbeperkt comfort en bewegingsvrijheid biedt. De halve rits zorgt ervoor dat je de pullover makkelijker aan kunt trekken en biedt je extra ventilatie als het warmer wordt. De body mapping constructie met vochtafvoerende, warme en rekbare zones maximaliseert de prestaties van je lichaam, terwijl het geringe aantal naden voor buitengewoon comfort zorgen, hoelang je ook gaat lopen. De naadloze structuur zorgt ook voor een hoog niveau van comfort voor de huid, zonder wrijvingirritatie, terwijl de hoge hals en de halve rits beschermen tegen koude lucht en vice versa. Adviesprijs: 75 euro.

Voor de dames is er de Briana-lijn. Bij het lopen doet die perfect dienst als tussenlaag in de winter of als bovenlaag in het voorjaar. De naadloze technologie creëert een goed aansluitende, isolerende laag die je figuur beter uit doet komen en onbeperkt comfort en bewegingsvrijheid biedt. De body mapping constructie met vochtafvoerende, warme en rekbare zones maximaliseert de prestaties van je lichaam, terwijl het geringe aantal naden voor buitengewoon comfort en een elegante look zorgt. Door de combinatie van naadloze technologie met Odlo-styling, biedt de Briana-trui een grote elegantie. Adviesprijs: 75 euro (met rits) en 65 euro (zonder rits).

De herfst-wintercollectie van Odlo 2017 is nu beschikbaar in de winkels en online op Odlo.com. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi