Maison Roger kleurt roze op Moederdag in de strijd tegen borstkanker

Maison Roger kleurt roze op Moederdag in de strijd tegen borstkanker

De nationale borstkankercampagne Think Pink mag rekenen op ontzettend veel acties waarmee heel wat mensen het hele jaar door hun schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker. Wat die acties zijn? Alles kan, van een theaterstuk of sportief evenement. Of een bloemenactie, zoals Maison Roger er zo eentje organiseert voor Moederdag. In mei stelt het gerenommeerde kapsalon haar kappersdiensten ook ter beschikking van mensen die minstens 25 cm van hun haar willen doneren aan het Geef om Haar Fonds.

Het Geef om Haar Fonds is een permanente actie van de vzw Think Pink. Via dit fonds schenkt Think Pink € 200 aan elke lotgenoot die haar haar verliest door een borstkankerbehandeling en het financieel moeilijk heeft om een pruik te kopen. Dat kan dankzij iedereen die een staart van minstens 25 cm schenkt aan het Geef om Haar Fonds. Sinds 2008 konden al 5.000 lotgenoten rekenen op financiële steun voor de aankoop van hun pruik. Het Brussels Gewest telt een tiental permanente Geef om Haar-kappers.

Maison Roger steunt de strijd tegen borstkanker

Sinds 9 jaar is Maison Roger thuis in de Louisawijk. Roger Van Droogenbroeck richtte het gerenommeerde instituut met rijke geschiedenis op in 1937. Het werd al snel een van de Brusselse referenties voor schoonheidsbehandelingen en haarverzorging. Maison Roger is ook al jaren hofleverancier voor de Koninklijke Familie.

“Vrouwen mooi maken: dat is al 80 jaar lang ons doel. We toveren een glimlach op hun gezicht en willen dat ze met een tevreden gevoel buitenstappen. We weten hoe lotgenoten strijden tegen borstkanker en willen hen helpen om zich mooi te voelen en hen zo hoop geven”, legt Maison Roger-manager Alex Henriche uit.

Op zaterdag 12 mei organiseert Maison Roger samen met Loulou Fleuriste een actiedag voor Think Pink in het kader van Moederdag. Maar ook tijdens de hele maand mei kan iedereen die een staart wil doneren aan het Geef om Haar Fonds op afspraak terecht bij het salon.

“Want we hebben allemaal een mama, oma, vriendin of iemand die ons lief is die getroffen is door de ziekte. En daarvoor doen we het”, besluit meneer Henriche.

Zeg het met bloemen

Net voor Moederdag verwelkomt Maison Roger Louise Lemaire van Loulou Fleuriste in het salon. Zij stelt voor de gelegenheid boeketten met karakter samen en verkoopt die in het salon. Per verkocht boeket schenken Louise Lemaire en Maison Roger € 10 aan Think Pink voor borstkankeronderzoek. Van 8 tot 17 u. verwelkomen ze elke klant met een afspraak in een warme omgeving vol verrassingen.

Contacteer ons
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi