Mitsubishi Motors lanceert gerestylde Eclipse Cross met TomTom Connected Navigatie

Mitsubishi Motors lanceert gerestylde Eclipse Cross met TomTom Connected Navigatie

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, voorziet Mitsubishi Motors’ Eclipse Cross van het volledige aanbod van zijn navigatiediensten. Om het infotainmentsysteem van de nieuwe Eclipse Cross te ondersteunen, maakt Mitsubishi Motors gebruik van TomTom’s kaarten, connected navigatie en real-time verkeersdiensten. De gerestylede SUV is het nieuwste Mitsubishi-model dat is uitgerust met TomTom's automotive-grade oplossing. Andere modellen zijn de Outlander, de ASX/Outlander Sport/RVR en de Pajero Sport.

TomTom en what3words

De nieuwe Eclipse Cross beschikt over een nieuwe functie in zijn ingebouwde navigatie. TomTom werkt samen met what3words zodat Mitsubishi-rijders over de hele wereld gebruik kunnen maken van de innovatieve adresseringstechnologie, zelfs als ze offline zijn. Er is geen app, data of mobiele verbinding nodig om een what3words-adres in te voeren of hiernaar te navigeren. What3words vult de kaarten van TomTom perfect aan, zodat weggebruikers gemakkelijk en snel elke locatie kunnen vinden en er naartoe kunnen navigeren. De wereld is verdeeld in een raster met vierkanten van 3 bij 3 meter. Aan elk vierkant is een uniek adres van drie eenvoudige woorden toegewezen. Het adres voor het Atomium in Brussel is bijvoorbeeld /// vlekken.kopen.maatlepel.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

“We zijn blij met de uitbreiding van onze samenwerking met Mitsubishi. We helpen hiermee nog meer automobilisten over de hele wereld met onze locatietechnologieën”, aldus Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive. “Onze samenwerking met what3words voor de nieuwe Eclipse Cross is opnieuw een voorbeeld van onze pioniersdrang op het gebied van ingebouwde navigatieoplossingen en van onze toewijding om gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden aan bestuurders overal ter wereld.”

Minoru Uehara, Chief Product Specialist van Mitsubishi Motors Corporation: "TomTom blijft de ervaring van Mitsubishi-rijders over de hele wereld verbeteren. De what3words-adresseringstechnologie, in combinatie met TomTom's betrouwbare navigatie, kaarten en verkeersinformatie, zorgt ervoor dat Eclipse Cross-rijders met gemak op de gewenste plaats van bestemming komen."

"We zijn erg tevreden over onze samenwerking met TomTom en enthousiast voor de klanten van Mitsubishi Eclipse Cross”, vertelt Clare Jones, CCO van what3words. “Zij profiteren van een innovatieve technologie die hen in staat stelt om elk adres ter wereld te vinden en naar elk gewenst adres te navigeren, zelfs wanneer ze volledig offline zijn.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi